Erzurumspor FK: Eren'e 3 kala…

Keçiören maçı hazırlıklarına dün de tesislerde devam eden Erzurumspor FK’da, golcü Eren’in 100’ler kulübüne girmesi için 3 gol daha atması gerekiyor.

Gazete Güncel- Ayberk Demirbaş’ın orta hakem olarak atandığı Keçiörengücü maçında Orhan Ovacıklı’dan sonra sarı kart ceza sınırına gelen Giovanni de kart görürse bir sonraki Amed maçında oynayamayacak.

Keçiören maçı mesaisi yapan Erzurumspor FK’da golcü Eren Tozlu’nun 100’ler kulübüne girmesi için 3 gole daha ihtiyacı var. 0-0 sona eren Siltaş Yapı Pendikspor karşılaşmasında 100’üncü maçına çıkan tecrübeli golcü, tam 97 gol ile en golcü ünvanını sürdürüyor. Eren Tozlu’nun 100 gole ulaşabilmesi için 3 gol daha bulması gerekiyor. Bu sezon sadece 4 golle Trendyol 1.ligde gol krallığı sıralamasında altlarda yeralan oyuncu, 100’üncü maçını oynayan oyuncu ünvanının yanısıra Erzurumspor formasıyla 100’ncü golünü de atmak için sıra bekliyor. Eren, bu sezon en son golünü 20 Eylül tarihinde Erzurum’da oynanan ve takımının 2-0 galip bitirdiği Esenler Erokspor maçında gol atmıştı. 276 dakikadır gol atamayan futbolcu, 100’ncü golünü atması halinde plaket ile ödüllendirilecek.

Yumlu da 100’e koşuyor

Orhan Ovacıklı’dan sonra Eren Tozlu da Erzurumspor FK’da 100 maç forma giyen oyuncu ünvanını elde ederken, bu 2 futbolcuyu kaptan Mustafa Yumlu takip ediyor. Tecrübeli kaptan şu ana kadar toplam 94 maçta Mavi-beyazlı forması giydi. 6 maç daha oynaması halinde oyuncu da Orhan Ovacıklı ve Eren Tozlu gibi 100 maç oynamış oyuncu ünvanına sahip olacak.

Giovanni sınırda

Bu arada, Keçiörengücü maçı hazırlıklarına dün de tesislerde devam eden Erzurumspor FK’da Orhan Ovacıklı ile birlikte Pendik maçında sarı kart gören İtalyan Giovanni de 3 sarı karta sahip ve sınırda. Keçiörengücü maçında sarı kart görmeleri halinde her iki oyuncu da bir sonraki hafta oynanacak olan Amed maçında forma giyemeyecekler.

Ataberk şimdi de grip oldu

Erzurumspor FK’da kaleci Ataberk Dadakdeniz’in şanssızlık yakasını bırakmıyor. Pazar günü İstanbul’da oynanan Siltaş Yapı Pendikspor maçının devre arasında başdönmesi sebebiyle teknik direktör Hakan Kutlu tarafından oyundan alınan Ataberk, şimdi de gripal enfeksiyona yakalandı.  Pendik maçında yerini Göktuğ Bakırbaş’a bırakan Ataberk Dadakdeniz’in ilaç tedavisine başladığı ve oyuncunun Keçiörengücü maçında oynamaması için bir sebep olmadığı açıklandı.

Düdük Demirbaş’ta

Pazar günü Kazım Karabekir stadında saat 16.00’da başlayacak olan 10’ncu hafta maçında Erzurumspor FK ile Keçiörengücü maçını Ayberk Demirbaş yönetecek. Genç orta hakem Demirbaş’ın yardımcılığını Ramazan Ufuk Avdaş ve Egemen Savran yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yakup Özhan olarak açıklandı.  

Vedat Refayeli/ Pusula

Spor Haberleri

Erzurumspor FK, Pazar gününe hazırlanıyor
Fenerbahçe'de Mourinho için hesaplar yapılmaya başlandı!
Erzurumspor FK: Geçmiş olsun Ataberk Dadakdeniz
Sergen Yalçın, Jose Mourinho'ya canlı yayında patlayarak ilginç bir iddiada bulundu!