Erzurumspor FK: Forma numaraları önden gitti!

Transfer tahtasının açıldığı haberleri ile bayram yerine dönen Erzurumspor FK’da, resmi sözleşmeye imza atmaları an meselesi olan yeni oyuncuların sahada oynarken forma numaraları da önceden TFF’ye bildirilmişti.

Gazete Güncel- Transfer tahtasının açıldığı haberi ile bayram havasına bürünen Erzurumspor FKI’da, sözleşmeye imza atılması artık an meselesi olan yeni transfer edilen futbolcuların forma numaraları da hazır.

Bir süre önce PUSULA’da spor sayfasında daha önce ‘Tahta çevrim içi görünüyor’’ başlığı ile verdiğimiz Erzurumspor FK kulübünde imzalar atılmadan, tahta daha açılmadan önce TFF’ye oynaması öngörülen mavi-beyazlı yeni oyuncuların da forma numaraları önden gitmişti. Bandırmaspor maçı kafilesine dahil edilen oyuncular da dahil, yeni oyuncuların da forma numaralarını TFF’ye bildiren kulüp yönetiminin bu tavrı zaten tahtanın açılacağını da gösteriyordu.

İşte TFF’ye gönderilen, uzunca bir süredir gerek sezon hazırlığı döneminde ki antrenman ve gerekse hazırlık maçlarında oynadığı halde sözleşmeleri yapılmadığı için ligin ilk maçı olan Bandırma maçına götürülemeyen, Ankaragücü maçında oynaması muhtemel yeni oyuncular ve forma numaraları:

4             Gökhan Akkan

9             Koray Kılınç

13           Rıdvan Oğuzhan Yağcı (Kaleci)

14           Serkan Köse

21           Odıse Roshı

24           Gıovannı Crocıata

30           Mustafa Fettahoğlu

88           Toni Tasev

98           Kağan Moradaoğlu (Kaleci)

PUSULA

Spor Haberleri

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Mourinho'ya ağza alınmayacak küfürler!
Galatasaray takım otobüsünden Fenerbahçe'ye olay gönderme!
Mourinho, Galatasaray derbisi sonrası basın toplantısına katılmadı
Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe derbisi öncesi mesaj var! ''Başarılar''