Erzurumspor FK, galibiyet serisini devam ettirmek istiyor

İç saha Fatihi Erzurumspor, evindeki galibiyet serisini devam ettirmek, zirveye yaklaşmak isteyen bugünkü rakipleri Boluspor’u da puansız göndermenin hesaplarını yapıyor

Gazete Güncel- Trendyol 1.ligde son iki maçta aldığı galibiyetler ile biranda kendini zirvede bulan Erzurumspor FK, inmeye niyetli değil. Özellikle evinde oynadığı son 3 maçını da kazanmasını bilen mavi-beyazlılar, bugün konuk edecekleri Boluspor’u da yenerek 4’de 4 yapmayı hedefledi. Teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde dün de son çalışmasını tesislerde yapan Erzurumspor FK’lı oyuncular, evinde kaybetmeme alışkanlığını devam ettirme düşüncesindeler. Çalışmalarını galibiyet üzerine yapan ve 3 puan için yemin eden mavi-beyazlı oyuncular, bu son 20.00’de ki gece maçında taraftar desteğine de ihtiyaçlarının  olduğunu belirtti, maç süresince desteklerini esirgememelerini istediler.

Milli ara mutlu etti

Sakatlığı sebebiyle çalışmalarını takımdan ayrı yapan ve ancak Bolu maçı sonrası verilecek milli aranın akabinde takımla çalışması beklenen Mustafa Akbaş’ın yerine bugünkü maçta yine Yakup Kırtay’ın görev alması bekleniyor. Milli aranın verilecek olması en çok teknik patron Hakan Kutlu’yu sevindiriyor. Kutlu, milli ara sebebiyle yeni transferlerin uyum sürecini tamamen sağlıklı geçirmiş olacaklarını düşünüyor. Hemen hemen her maçta farklı bir onbir ile sahaya çıkan Erzurumspor FK’nın bugünkü maçta hangi oyunculardan kurulu bir onbir ve diziliş ile sahada olacağı merak konusu oldu. Henüz penaltı kullanmayan Erzurumspor FK’nın  penaltıcısı olarak geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Eren Tozlu oldu. İç sahada oynanan son 2 maç için göğüs reklamı veren Erzurumlu hukukçu Avukat Ebubekir Elmalı, yeni bir forma reklamı sponsorluğu için mavi-beyazlı kulüp yönetimiyle görüştü.

Eylül’ün en güzel golü kimin?

Erzurumspor FK, Eylül ayında oynanan maçlarda mavi-beyazlı kulüp adına atılan goller arasında taraftara en güzel gol hangisi diye sordu. Videolu gösterimde Eren’in Erok’a, Mustafa Yumlu ile Roshi’nin Malatya maçında, İtalyan Corciata’nın da Iğdır maçında attığı goller gösterildi, taraftara görüşü soruldu. Videoda Eren’in golü ilk sırada gösterime sokuldu.

Vedat Refayeli-Pusula Gazetesi

Spor Haberleri

Benfica'nın prensi Kerem Aktürkoğlu'na yılın transfer teklifi!
Erzurumspor FK'da Forma aslanın ağzında
Erzurumspor'un en iyi golü Giovanni'den
Sergen Yalçın geri mi dönüyor?
Erzurumspor FK prova yaptı