Erzurumspor FK: İlk on birden oldu!

Erzurumspor FK yönetiminin ancak yeni sezon ikinci kamp dönemi başında yeniden sözleşme yenilediği Süleyman Koç, 3 maçlık on bir serisini dördüncü haftada kaybetti.

Gazete Güncel- Ligin ilk 3 maçı olan Bandırmaspor, Ankaragücü ve Kocaeli maçlarında onbirde forma bulan Koç, Malatya maçında kulübede maça başladı. Teknik direktör Hakan Kutlu, arzu ettiği performansı sergileyemeyen Süleyman Koç’u Malatya maçında ancak 73’ncü dakikada oyuna dahil etti. Sefa Akgün’ün yerine oyuna giren tecrübeli forvet oyuncusu, henüz onbir oyuncusu olmadığını da göstermiş oldu.

Yabancılar onbire alıştı

Kendi isteği üzerine transfer ettiği yabancı oyuncular Roshi, Crociata ve Tasev, teknik direktör Hakan Kutlu’nun değişmez onbir oyuncularından oldu. Başarılı teknik adam, ligin ikinci maçı olan Ankaragücü karşılaşmasında Roshi ve Crociata’yı onbirde, Tasev’i de yedek soyundururken, son iki maçta bu üç oyuncuya da onbirde forma verdi. Roshi 1 gol, Crociata da 1 asist ile oynarken, 4 maçta da onbirde forma giyen, geçen sezonun en çok süre alan oyuncusu Orhan Ovacıklı, sarı kart sayısını 2’ye çıkardı, en fazla kart gören oyuncu oldu. Eren 3 golle, Mustafa Yumlu da 2 golle takımın en skorer oyuncuları.

Vedat Refayeli-Pusula Gazetesi

Spor Haberleri

Bayarslan'a Süper Lig maçı
Tortum'a TFF ziyareti
Yusuf Yazıcı'nın yeni takımını duyurdular!
Spor Bilimleri Fakültesi sil baştan
Erzurum'da UFO'lar tarih oldu