Erzurumspor FK maçı Öztürk'ün

Trendyol 1.ligde Erzurumspor FK’nın bu hafta deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçını Denizli Bölgesi hakemlerinden Ümit Öztürk yönetecek

Gazete Güncel- Tecrübeli hakem Ümit Öztürk geçtiğimiz sezon Erzurumspor FK’nın  kendi evinde rakip takıma karşı kaybettiği 21 Ekim 2023’te oynanan  Erzurumspor FK-Ankara Keçiörengücü (0-1) maçında VAR, 2 Mayıs 2023’te oynanan  Erzurumspor FK- Sakaryaspor A.Ş.(0-1) maçında  hakem, 1 Ekim 2023’te oynanan Erzurumspor FK-Boluspor(1-0) maçında da VAR hakemi olarak görev yapmıştı. Üst sıralara tırmanma mücadelesi veren her iki takım arasındaki karşılaşma, 14 Eylül Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak.

Bayarslan 1.lig’de!

Aslen Erzurumlu olan İstanbul bölgesi hakemlerinden Volkan Bayarslan, Trendyol 1.ligde ki bir maça görevlendirildi. Bir süre önce FİFA atletik testini geçemediği için bir süredir süper ligde maç yönetemeyen Volkan Bayarslan, bu hafta bir Trendyol 1.lig maçında düdük çalacak. Bayarslan, Erzurumspor FK’nın Gençlerbirliği deplasmanında oynayacağı 14 Eylül’de saat 19.00’da Sakaryaspor ile Şanlıurfaspor arasındaki maçı yönetecek.

İrfan TARAKÇIOĞLU-Pusula Gazetesi

Spor Haberleri

Bayarslan'a Süper Lig maçı
Tortum'a TFF ziyareti
Yusuf Yazıcı'nın yeni takımını duyurdular!
Spor Bilimleri Fakültesi sil baştan
Erzurum'da UFO'lar tarih oldu