Erzurumspor FK, meşgul çalıyor

Tempoyu artıran Dadaşları yine yoğun bir hafta bekliyor.

Gazete Güncel- Sezon hazırlıklarını kendi kentinde devam ettiren Erzurumspor FK, ligin başlamasına artık günler kala yoğunluğunu artırdı. Önceki gün sabah kendi tesislerinde antrenman yapan, akşam de Azerbaycan temsilcisi Bakü Neftçi takımı ile hazırlık maçı yapan Dadaşlar, bugün de günü iki antrenmanla geçirecek, ertesi günü yine akşam hazırlık maçı trafiğine devam edecek. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’nun görevlendirdiği Karadenizli hakemler Yücel Büyük, Çağrıcan Pazarcıklı, Metin Yalçın hakem üçlüsünün yönettiği ve 0-0 sona eren Neftçi maçının devre arasında bir grup Erzurumspor FK taraftarı, o esnada bir başka sahaya Antalyaspor kafilesinin idman için geldiği haberi verilince, soluğu yan sahada aldılar. Özellikle teknik direktör Alex de Souza’yı görmek için giden taraftarların büyük bir bölümü Neftçi maçının tamamını izleyemedi. Maçın orta hakeminin, sarı kartını kullanmazken, çoğu faul pozisyonunda kart göstermek yerine oyunculara ciddi ikazlarda bulunması dikkat çekti.

Eren imza dağıttı, fotoğraf verdi

Erzurum teknik direktörü Hakan Kutlu, bu hazırlık maçında seyircilerin yeraldığı bölümde değil de, karşı kenarda bulundu, oradan oyuncularına taktik verdi, uyarılarda bulundu. Birinci etap kampını kaçıran oyunculardan kaleci Göktuğ ve Süleyman’ın ilk onbirde oynadığı maçta her iki oyucunun da formda olduğu gözlendi. Göktuğ bir iki pozisyonda rakip takım forvetlerine gol izni vermezken, Süleyman’ın da maçta en fazla koşan oyunculardan biri olması dikkatlerden kaçmadı.

Her iki oyuncu da tatilde antrenman yaptıkları ve Erzurum’a hazır döndükleri izlenimini verdiler. Maçın ilgi odağı golcü Eren’di yine. Bazı minik taraftarların maç esnasında ‘’Eren abi, Eren abi’’ diye kenardan seslendiği ve sevgi gösterisinde bulunduğu Eren, maç sonrası bir çok taraftara forma imzaladı, fotoğraf çektirdi. Dün sabah da salonda kuvvet çalışması yapan Erzurum takım, öğleden sonra da taktik ağırlıklı top çalışması ile günü tamamladı.

Vedat Refayeli/ Pusula

Spor Haberleri

Bayarslan'a Süper Lig maçı
Tortum'a TFF ziyareti
Yusuf Yazıcı'nın yeni takımını duyurdular!
Spor Bilimleri Fakültesi sil baştan
Erzurum'da UFO'lar tarih oldu