Erzurumspor FK: Seç beğen oynat!

Transfer tahtası açılır açılmaz çok sayıda oyuncuyu renklerine bağlayan Erzurumspor FK’da, zorlu Gençlerbirliği deplasmanına nasıl bir kadro ile çıkılacağını taraftarlar kadar, oyuncular da merak ediyor.

Gazete Güncel- Zorlu Gençlerbirliği deplasmanına hazırlanan mavi-beyazlı kulüpte, esame listesinde yeralacak isimler, yapılan taktik idmanları sonrasında teknik patron Hakan Kutlu tarafından belirlenecek, 21 oyuncunun adı konulacak.

Erzurumspor FK’da son günlerde ard arda gerçekleşen transferlerle oluşan kadro genişliği, teknik direktör Hakan Kutlu ve yönetimin elini güçlendirmişe benziyor. Trendyol 1.ligin beşinci haftasında zorlu Gençlerbirliği deplasmanına hazırlanan mavi-beyazlı kulüpte sahaya sürülecek onbir kadar kulübede yeralacak oyuncular da merak konusu haline geldi. Son transferler ile oyuncu sayısı bir hayli artan Erzurumspor FK’da, teknik direktör Hakan Kutlu’nun nasıl bir kadro ile Ankara deplasmanına gidecek, taraftar kadar idari yönetimin de merakını çekmeye başladı. Çay-Kur Rize’den gelen ve hemen 25 numarayı kapan Azubuike başta olmak üzere son gerçekleşen oyuncuların ideal kadroda yeralıp, yeralmayacağı kadar, hangi oyuncuların kesileceği en az skor kadar önem arzeder oldu. Şu ana kadar yeni alınan ve lisansları çıkartılan oyunculara şans verdiği gözlenen Kutlu’nun 21 kişilik esme listesine kimleri yazdıracağını kuşkusuz kendi oyuncuları da merakla bekliyor olmalı.

En formda olanlar tercih edilecek

En son Kocaeli deplasmanına giden ve Göktuğ, Mustafa Akbaş, Mustafa Yumlu, Orhan Ovacıklı, Süleyman Koç, Sefa Akgün, Odise Rossi, Giovanni Crociata, Toni Tasev, Eren Tozlu ve Celal Hanalp onbiri ile çıkan Erzurum’un, takıma son dahil edilenlerden bazılarının Gençlerbirliği deplasmanında onbirde olacağı sanılıyor. Yine Kocaeli deplasmanında kaleci Rıdvan Oğuzhan Yağcı ve Gökhan Akkan, Cengizhan Bayrak, Yakup Kıray, Mehmet Emin Yavaş, Salih Sarıkaya, Özgür Sert, Furkan Özhan, Süleyman Enes Karakaş ile Mustafa Fettahoğlu’nu yedekte kulübede oyuna başlatan Hakan Kutlu’nun, kulübede o deplasmanda yeralan çoğu oyuncuyu da tutamayacağı gözleniyor. Mavi-beyazlıların teknik patronun, özellikle taktik idmanlarında gösterdikleri performans ve form durumlarına karşılık başkent kadrosunu belirlemesi, ona göre oyuncu tercih etmesi bekleniyor.

Vedat Refayeli-Pusula Gazetesi

Spor Haberleri

Bayarslan'a Süper Lig maçı
Tortum'a TFF ziyareti
Yusuf Yazıcı'nın yeni takımını duyurdular!
Spor Bilimleri Fakültesi sil baştan
Erzurum'da UFO'lar tarih oldu