Erzurumspor FK: Şimdi ödeme zamanı...

Erzurumspor FK’da taraftarlar alınan galibiyetler ile bayram ederken, yönetim de bayramı ancak oyunculara ödenmesi gereken paraları vererek yaşamanın peşinde.

Gazete Güncel- Taraftarlar, takımları Erzurumspor FK’nın 2 hafta üst üste aldığı galibiyetler ile bayram yaşarken, aynı bayramı yönetimin de yaşadığı söylenemez. Ya da yaşasa bile yöneticilerin bayramı anlık oluyor ve maç bittikten sonra taraftarın aksine farklı bir gerçek gündem ile karşı karşıya kalıyor. Zira her maçın bir maliyeti oluyor, hele de galibiyet halinde bu maliyet daha da artıyor. Kuşkusuz takımın kazanmasını en çok yönetim istiyor ama yönetim de her başarılı sonucun arkasına takılıp kalamıyor. Gerek oyuncular için öngörülen peşinatlar, gerek maaşlar ve gerekse sezon başı oluşturulan primler, yöneticilerin gündeminde ve bu gündem her daim onlar için sıcak kalıyor. Özetle yönetimin bayramı sadece galibiyet alınca olmuyor, ödemeler de gerçekleşirse bayram o bayram oluyor.

Geçen sezondan alacaklı kalmadı

Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, sezon başı belirledikleri prim sistemi konusunda dün PUSULA’ya açıklama yaparken, miktarlar konusunda ayrıntıya girmedi, sadece geçen sezondan hiçbir oyuncuya borçlarının kalmadığı bilgisini verdi. ‘’Geçtiğimiz sezondan kimseye borcumuz kalmadı. Kimin ne alacağı varsa ödendi’’ diyen Ahmet Dal, bu sezon için de gereken ödemeler konusunda imkanları dahilinde çalışma yürüttüklerini belirterek, en kısa zaman içerisinde gerek yerli ve gerekse yabancı futbolcuların transferlerinden doğan peşinat, aylık ve primlerinin ödemelerini yapmak için çalıştıklarını anlattı.

Vedat REFAYELİ-Pusula Gazetesi

Spor Haberleri

Tortumspor günleri başlıyor
Erzurumspor FK: Özgür yedek kulübesinin müdavimi oldu
Erzurumspor FK: Dadaşta işler kızıştı!
Erzurumlunun Yumlu sevgisi
Kasımpaşa'nın penaltısı sonrası Okan Buruk hakemi bu sözlerle tehdit etti!