Erzurumspor FK, taraftarıyla buluşuyor

En son 28 Nisan tarihinde Ahlatlı Çorum maçında Kazım Karabekir stadında oynayan dadaşlarda taraftarlar kadar futbolcular da uzun bir aradan sonra evlerinde maç yapacak olmalarının heyecanını yaşıyorlar.

Gazete Güncel- Trendyol 1.lig’da 3 sezondur kapalı transfer tahtası da açıldığı için bayram yerine dönen Erzurumspor FK’da sadece taraftarları değil, mavi-beyazlı oyuncuları da evde yapacakları ilk resmi maçın heyecanı sardı. Ve mavi-beyazlılar, MKA Ankaragücü maçına çıkarken, yaklaşık 4 ay sonra, 111 gün sonra puan mücadelesi verecek olmanın hem heyecanını hem de gerginliğini yaşar oldu. En son Kazım Karabekir Stadyumu’nda Ahlatçı Çorumspor ile oynayan dadaşlar, karşılaşmayı Celal Hanalp ve Mustafa Yumlu’nun attığı goller ile 2-1 kazanmıştı. Maç 28 Nisan 2024 tarihinde yapılmış, 32’nci hafta sonunda kalan bir iç saha maçını da İstanbul’da, Eyüpspor karşısında gerçekleştirmişti. 

Maçların yarısında galip!

Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, tam 111 gün sonra evlerinde oynayacak olmanın keyfini yaşayacaklarını belirtirken, ‘’İnşallah skor da keyifli olur ve lige şimdi başlamış oluruz’’ dedi. 2023-2024 futbol sezonunda 44 puanla ligi orta sıralarda bitiren, attığı 30 gole karşılık kalesinde de 34 gol yiyen mavi-beyazlılar, iç sahada oynadığı maçlarda 9 galibiyet, 5 beraberlik, 3 mağlubiyet almıştı. Yine dadaşlar iç sahada attıkları 21 gole karşın kalelerinde 14 gol gördüler.

Stada rötuş!

Diğer taraftan, maçın oynanacağı Kazım Karabekir stadyumu da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından elden geçirildi, zemin yenilendi, tribünlerde farklı uygulamalara geçildi. Zeminin çimleri dün biçilip, çizgiler çekilerek hazır hale gelirken, A protokol tribünü seyirciden tecrit edildi, isteyen herkse o alana girmeyecek. Basın mensupları için basın tribününde monitör koyan ve maçların daha sağlıklı izlenmesini sağlayan Spor İl Müdürlüğü, seyirciye açık olan güney ve kuzey kale arkalarında da hummalı bir temizlik yaptı.

Pusula

Spor Haberleri

Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe derbisi öncesi mesaj var! ''Başarılar''
Tortum'dan tatsız prova: Hazırlık maçı iyi gelmedi
Sakaryaspor Kulüp Başkanı Gökhan İn'e makamında tokatlı saldırı!
Kutlu:"Takımın perfonmansı takdirlik"