Erzurumspor FK'nın Pendik karnesi zayıf

Erzurumspor FK, Trendyol 1. Lig’in 28’inci haftasında Kazım Karabekir Stadyumu’nda 6 Mart Perşembe günü saat 13.30’da 6’ncı kez rakip olacak. Daha önceki 5 müsabakadan Dadaşlar, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti.

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig’in 28’inci haftasında Erzurumspor FK, 6 Mart Perşembe günü saat 13.30’da Kazım Karabekir Stadyumu’nda Pendikspor’u konuk edecek. İki ekibin daha önce yaptığı 5 müsabakada mavi-beyazlı ekip 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Ligin ilk yarısında 20 Ekim 2024’te Siltaş Yapı Pendikspor Stadyumu’nda oynanan mücadele 0-0 eşitlikle noktalanmıştı.

Erzurumspor FK, ligde son olarak kendi evinde Iğdır FK’yı konuk etti ve mücadele golsüz eşitlikle tamamlandı. Erzurum temsilcisi bu mücadeleyi kazanarak zirve takibini sürdürmek istiyor.

Pendikspor ise ligde son deplasman maçında Gençlerbirliği’ne 3-0 mağlup olmuştu. Kırmızı beyazlılar bu mücadeleden galip ayrılarak play-off sıralarına katılmayı amaçlıyor.

Hakem Sarper Barış Saka’nın yöneteceği mücadele TRT Spor ve tabii’den naklen yayınlanacak.

Ali Kaya/ Pusula

Spor Haberleri

Erzurumspor FK'nın maçı Perşembe günü
Osman Şahin fırtınası
Galatasaray'da ortalık karışmış durumda!
Büyükşehir'den saha atağı
Curling heyecanı Erzurum'da başladı