Erzurumspor FK'ya kardeş geliyor!

Erzurumspor FK’nın antrenman yaptığı sahanın dışında, tesislerin hemen yanında ye ralan boş arsa, yeni antrenman sahası olarak tahsis edildi.

Gazete Güncel- Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmalara başlanan saha, ikinci etapta üstten kapatılacak, her türlü hava şartlarında mavi-beyazlıların antrenman yapmasına imkan tanınacak.

Ligde aldığı seri galibiyetler ile kendini biranda zirvede bulan Erzurumspor FK’ya Büyükşehir Belediyesi’nden de jest geldi, alttan ısıtmalı, ikinci etapta üzeri kapatılacak yeni antrenman sahası yapılıyor. Kulüp tesislerinin hemen yanında yeralan saha standartlarına uygun boş alanda çalışmaya başlayan Büyükşehir Belediyesi, Kasım ayına kadar antrenman sahasını bitirip mavi-beyazlı kulübe teslim etmeyi hedefliyor. Her türlü hava şartlarında antrenman yapılmasına imkan sağlayacak olan zemini çimle kaplı antrenman sahası, Erzurumspor FK’ya özellikle kış aylarında çok yarayacak. İkinci etap çalışması ile üzeri tamamen kapatılacak olan antrenman sahasının drenajı yapıldı, kenar alanlarına beton atıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı ve kulübün onursal başkanı Mehmet Sekmen’in pür dikkat takip ettiği yeni antrenman sahası sadece üstten değil, alttan da ısıtmalı olacak ve karlı havalarda dahi oyuncuların antrenman yapmasına imkan tanınacak. Yaklaşık 2 milyon liraya malolacak olan mevcut antrenman sahasının içerisinde herhangi bir donatı yeralmayacak.

Muhammet TARHAN/PUSULA Gazetesi 

Spor Haberleri

Tortum yara saracak: 7 yemişlerdi
Fenerbahçeli futbolcular damgasını vurdu!
Yine aynı hafta yine aynı rakip! U 19'a fikstür sürprizi!
Erzurumspor FK meşgule düştü