Erzurumspor kaldığı yerden

Sezon hazırlıkları için üçüncü kez start veren Dadaşlar, dün olduğu gibi bugünü de çift antrenmanla geçirecek.

Gazete Güncel- Yeni sezon hazırlıklarını kendi evinde gerçekleştiren Erzurumspor FK, 3 günlük istirahat sonrası 3.etap kamp çalışmasını da başlattı. Teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde günde çift antrenmanla hazırlıklarını devam ettiren mavi-beyazlılar, sabah kendi tesislerinde, akşam da Palandöken’de ki Yüksek İrtifa sahasında çalıştı. Sabah dayanıklılık çalışması gerçekleştiren Erzurumspor FK takımı, akşam da taktik ağırlıklı bir idman yaptı. Futbolcuların bir hayli hırslı oldukları gözlenen antrenmanlarda, kısa izinden hazır gelmiş olmaları teknik heyeti mutlu etti.

Al Arabi özel maç istedi

Bugün de çalışmalarını yine sabah kendi tesislerinde, akşam da Yüksek İrtifa sahasında devam edecek olan Erzurumspor FK’da lig maçı yaklaşırken, kamp yapan bir takımla hazırlık maçı yapıp, yapmama konusunda tereddüt yaşamaya başladı. Özellikle Hilton Otel’de konaklayan Kuveyt’in Al Arabi takımı, Erzurumspor FK yönetimine 2 Ağustos tarihi için hazırlık maçı davetinde bulundu. Yönetim, bu daveti teknik direktör Hakan Kutlu’ya iletti. Kutlu’nun muhtemelen bu hazırlık maçı için bugün karar vermesi ve misafir yabancı ekibin idarecilerine cevapta bulunması bekleniyor.

Sakatlık olmasın!

Diğer taraftan,  artık çalışmalarını sürdürürken herhangi bir sakatlık yaşanmaması için Erzurumsporlu futbolculara uyarı geldi. Özellikle ligin ilk maçında deplasmanda karşılaşılacak olan Bandırmaspor maçına mevcut kadronun tam takır hazır halde gelmesini hedefleyen teknik ekip, çift kale ve taktik idmanlarında oyuncuların birbirlerine karşı dikkatli olmalarını istiyor ve bekliyor. Kulübün idari yönetimi de daha şimdiden oynanacak olan bu ilk maç için gerekli hazırlıklara başladı. Bir önceki sezon oynayan oyuncu kadrosu ile bu maça çıkacak gibi görünen Erzurumspor FK’da, transferi gerçekleşen, idmanlara da katılan oyuncular mecburen transfer yasağı devam edeceği için Erzurum’da tutulacak.

Özgür dur durak bilmiyor

Özellikle geçtiğimiz sezon yakaladığı formayı ve formu korumaya kendini adayan Erzurumspor’un istikbal vadeden genç yeteneklerinden Özgür Sert, idmanlarda en çok çalışan, koşan oyuncuların başında geliyor. Ne formayı ne de formunu bırakmamaya kararlı olan Özgür Sert, yeni sezonda da ideal kadroda yeralmak için yorulmak bilmiyor, adeta idman bitsin istemiyor.

Pusula

Spor Haberleri

Tortum'da işlem tamam
Benfica Teknik Direktörü, oyuncusu Orkun Kökçü'nün gol atmasına neredeyse üzüldü!
Erok Erzurum'da karargah kurdu
Erzurum'da Aile boyu milli kamp