Erzurumspor tatil modundan çıkıyor!

Kulüp Başkanı Ahmet Dal, bir yandan transfer tahtasının kapalı olmasına neden olan futbolcularla görüşürken, bir yandan da “Küllerimizden Doğuyoruz” projesi için hazırlanıyor. Kulüp idari personeli yarın işbaşı yapıyor. Futbolcular Temmuz ayındaki kamp

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’da bir çok konu başlığı altında çalışmalar ve hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz sezon tüm imkansızlıklara rağmen tarih yazan teknik direktör Hakan Kutlu ve talebeleri, taraftarların gönlünde taht kurmuştu. Dadaş’ta kulüp başkanı Ahmet Dal, bir yandan “Külllerimizden doğuyoruz” kampanyasınını lansmanı için hazırlıklar yaparken, diğer yandan da transfer tahtasının kapalı olmasına neden olan futbolcular, menajerler ve futbolcuların avukatları ile görüşmeler yapıyor.

İdari personel mesaiye başlıyor

Mavi-beyazlı ekipte Kurban Bayramının ardından idari personel yarın kulüpte bir araya gelerek mesaiye başlayacak. Personel özellikle Temmuz ayının ilk haftasında başlaması planlanan yeni sezon hazırlık kampı için kulüpte hazırlıklar yapacak.

Futbolcular bireysel çalışıyor

Teknik Patron Hakan Kutlu, oyuncularına “Kampa hazır gelin” talimatı üzerine futbolcular form tutmak için dört koldan çalışıyor. Memleketlerinde bulunan futbolcular bireysel antrenmanlar yaparken, Erzurum doğumlu futbolcular ise zaman zaman kulühp antrenman sahasında, zaman zamanda fitness salonunda ağırlık ve kuvvet idmanları yaparak kampa fit bir halde başlamak istiyor.

Nurullah PALA-Muhammet TARHAN/PUSULA GAZETESİ

Spor Haberleri

Kutlu "Erzurum'a yakışır bir takım olmaya çalışıyoruz"
Benfica'nın prensi Kerem Aktürkoğlu'na yılın transfer teklifi!
Erzurumspor FK'da Forma aslanın ağzında
Erzurumspor FK, galibiyet serisini devam ettirmek istiyor