Erzurumspor'un atom karıncası Angola için savaşacak

Fildişi Sahilinde düzenlenen Afrika Uluslar Kupası’nda Angola formasıyla müthiş bir mücadele sergileyen Estrela Valdmiro Lameira, şimdi de ülkesinin Dünya Kupası Eleme Müsabakaları için formasını terletecek.

Gazete Güncel- Geride bıraktığımız sezon Erzurumspor formasıyla başarılı bir grafik sergileyen atom karınca Estrela Valdmiro Lameira, şimdi ülkesi Angola formasıyla Dünya Kupası elemelerinde boy gösterecek. Mavi-beyazlı oyuncu, “Geri dönüyoruz Angola için” paylaşımını yaptı.

Gurur ve motivasyon Angola için

Mavi-beyazlı oyuncu, ülkesinin Dünya Kupası Elemelerinde 7 Haziran’da Esvatini ve 11 Haziran’da oynayacağı Kamerun maçında forma giyecek.

Estrela, sosyal medya hesaplarından, “Gurur ve motivasyon için bir başka neden, Angola için. Ve Angola için her zaman savaşacağız” ifadelerini kullandı.

2023-2024 sezonunda Erzurumspor formasıyla 25 maç

Angola Milli takımı formasını da terleten Erzurumsporlu Estrela Valdmiro Lameira, geride bıraktığımız sezon Mavi-beyazlı forma ile 25 maça çıktı. Bin 963 dakika sahada kalan 28 yaşındaki ön libero, gol ve asist üretemedi. Estrela sezonu 4 sarı kartla tamamladı.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Spor Haberleri

Erzurum'da Aile boyu milli kamp
Yapay zeka, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin favorisini açıkladı!
Dadaşlar maç öncesi toplandı
Türk Milliler Erzurum'da buluşuyor
Mavi beyazlılar, Erokspor karşısında