Erzurumspor'un genç yıldızı göz doldurdu

Futsal U19 Milli Takımımız, Moldova ile oynadığı üç hazırlık maçını da kazandı. Erzurumspor’un genç yıldızı Ömer Arda Kara Ay-Yıldızlı formayı giyerken, enfes bir gole de imza attı.

Gazete Güncel- Erzurumspor’un genç yıldızı Ömer Arda Kara, Futsal U19 Milli takımında göz doldurdu. Ay-Yıldızlıların, Moldova ile oynadığı üç hazırlık maçında forma giyen ve müthiş bir performans sergileyen Mavi-beyazlı oyuncu Türkiye’nin Moldova’yı 3-2 yendiği maçta enfes bir gole de imza atarak Teknik heyetin alkışını aldı.

Genç yıldız, Ay-Yıldızlılar 2-1 yenikken müthiş bir gol attı ve skoru 2-2 yaptı. Futsal U19 Milli takımı karşılaşmadan 3-2 galip geldi.

Özdemir’den tebrik paylaşımı

Türkiye adına Ömer Arda Kara kritik bir gol atarken, gol sevincini antrenör Cihan Özdemir ile birlikte yaşadı. Maç sonunda ise Özdemir, Erzurumsporlu yıldız için sosyal medyadan şu paylaşımı yaptı:

“2-1 yenik durumdaydık  Ömer Arda’nın golüyle 2-2 olduk, devamında maçı 3-2 kazandık.”

Türkiye 3 maçı da kazandı

Futsal U19 Milli Takımımız, Moldova ile Kişinev'de oynadığı 3 hazırlık maçı yaptı. Ay-yıldızlılar, karşılaşmaları 3-2, 2-0  ve 5-1’lik skorlarla kazandı.

Millilerin  2-0 kazandığı maçta golleri Mustafa Ege Bilim kaydetti. Futsal U19 Milli Takımımız, Moldova ile Kişinev'de oynadığı 3. hazırlık maçını 5-1 kazandı. Milli Takımımızın gollerini Burhan Tuzun, Mustafa Ege Bilim, Ahmet Yılmaz, İsa Halidi ve Emin Arda Doğan attı. Ay-yıldızların ilk hazırlık maçı 3-2 Türkiye’nin üstünlüğü ile biterken, Erzurumsporlu Ömer Arda Kara kritik bir gole imza atmıştı.

Kaya başarılı süreci anlattı

Futsal Milli Takımlar Teknik Direktörü Murat Kaya kamp süreci ve müsabakalar hakkında şunları söyledi:  "17 Mayıs'ta Adana'da başlayan kamp sürecimiz çok verimli geçti. Teknik ekip olarak rakibimizin daha önce oynadığı müsabakaları izleyerek oyun planlarımızı ve kurgularımızı organize ettik. Tüm teknik ekibimi ve oyuncularımı tebrik ediyorum. Her maçta üstüne koyarak daha net skorlar alarak kampı tamamladık. Futsal Milli Takımlarımızı en üst seviyeye taşımak için çalışmaya devam edeceğiz."

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Spor Haberleri

Fenerbahçe'de Mourinho için hesaplar yapılmaya başlandı!
Erzurumspor FK: Geçmiş olsun Ataberk Dadakdeniz
Sergen Yalçın, Jose Mourinho'ya canlı yayında patlayarak ilginç bir iddiada bulundu!
Çarşı Grubu ölen Fethullah Gülen için paylaşım yaptı