Erzurumspor'un transfer tahtası açıldı

Erzurumspor’un 3,5 yıllık kabusu olan kapalı transfer tahtası açıldı. Son dakika gelen haber, mavi beyazlı camiada bayram havası esmesine neden oldu.

Gazete Güncel- Ve Erzurumspor’da beklenen oldu. Mavi-beyazlı takımın 3,5 yıldır kapalı olan transfer tahtası bugün itibarı ile açıldı. Yaklaşık 24 dosya, 4.5 milyon Euro ödenerek kapatıldı. Transfer tahtasının açılması, şehirde büyük sevinçle karşılandı.

Taraftarlar, emeği geçen başta onursal Başkan Mehmet Sekmen ile kulüp başkanı Ahmet Dal'a sosyal medyadan teşekkür ve tebrik mesajları yağdırdı.

Edinilen bilgiye göre alacaklı oyuncuların borcundan dolayı kapalı tutulan dosya belli bir ödeme planı dahilinde çözüldü. Yeni transfer yapılmasına engel kalmadı.

Böylelikle bir süredir Erzurum’da bulunan, antrenman ve hazırlık maçlarına çıkan farklı mevkilerde el sıkışılan oyuncularla sözleşme imzalanacak. Sözleşmeleri yapılan oyuncular TFF’ye bildirilecek.

Haftalardır takımla birlikte sezon hazırlıklarına katılan yeni transferlerin işlemlerinin tamamlanarak hafta sonu Erzurum’da oynanacak Ankaragücü maçına yetiştirilmesi bekleniyor

Melek Ahıskalı

Spor Haberleri

Bayarslan'a Süper Lig maçı
Tortum'a TFF ziyareti
Yusuf Yazıcı'nın yeni takımını duyurdular!
Spor Bilimleri Fakültesi sil baştan
Erzurum'da UFO'lar tarih oldu