Fahrettin Altun'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Anlaşılan okumamış

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ekonomik reform paketiyle yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

Erzurum Güncel- İletişim Başkanı Altun, "Kemal Kılıçdaroğlu, 'Ekonomi Reformlarında işsizlik ile ilgili tek bir cümle var mı?' diye sormuş. Anlaşılan bakmamış, okumamış veya görmemiş" dedi. 

 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Ekonomi Reformları kapsamında istihdama yönelik yapılacaklara ilişkin paylaşımda bulundu.

Altun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Göz lazım bakmaya, gönül lazım görmeye... Kemal Kılıçdaroğlu, 'Ekonomi Reformlarında işsizlik ile ilgili tek bir cümle var mı?' diye sormuş. Anlaşılan bakmamış, okumamış veya görmemiş. Görmesi için bir kez daha paylaşıyorum." ifadelerini kullandı. Altun, paylaşımında istihdama ilişkin 5 başlıktaki 15 maddeyi içeren infografiğe yer verdi.

Genel Haberleri

Hukukçu Kezban Hatemi'den sert sözler!
Emeklilikteki '7 yıl kuralı' tarih mi oluyor?
Önce Erdoğan sonra Kurum'la görüştü...
Ankara bu olayı konuşuyor!
Tank Konteyner Periyodik Muayenede Güvenliğin Yeni Tanımı