FETÖ'cü Doktorlar, Erzurum'da kıskıvrak yakalandı

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve TEM Şube Müdürlüğü görevlilerince Fetullahçı Terör Örgütünün Güncel Faaliyetlerinin tespit edilmesine yönelik yapılan çalışmalarda; A.Ç.T ve S.N.T isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Gazete Güncel- Erzurum İstihbarat ve TEM Şube Müdürlüğü tarağından Fetullahçı Terör Örgütünün Güncel Faaliyetlerinin tespit edilmesine yönelik yapılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda FETÖ’ye destek sağlayan İşyeri Hekimi A.Ç.T ve Uzman Doktor S.N.T yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan işlemlerin ardından S.N.T isimli şahıs Adli Kontrol ve Yurtdışı Yasağı ile serbest bırakıldı, A.Ç.T isimli şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şüpheli şahısların Erzurum ilinde üniversite okuyan irtibatlı oldukları öğrencileri örgüte kazandırmaya çalıştıkları, yurtdışı/yurtiçinde faaliyet gösteren örgüt mensupları tarafından gönderilen paralarla öğrencilere örgüt adına maddi yardımda bulundukları ortaya çıktı. Ayrıca,  15 Temmuz darbe girişimi davalarından dolayı Erzurum’da hükümlü olarak cezaevinde bulunan FETÖ mensubu şahısların aileleri ziyarete geldiklerinde ulaşım, konaklama ihtiyaçlarını karşıladıkları tespit edildi. Şahısların ikametlerinde yapılan aramada çok sayıda örgütsel doküman, dijital materyaller ele geçirildi.

Nesrin DEMİR/ Pusula

Asayiş Haberleri

Cem Garipoğlu öldü mü yaşıyor mu?
Narin Güran cinayetinde herkes bu 2 kişinin peşine düştü!