İspir'de Uluslararası panayır sürüyor

Erzurum’un İspir ilçesinde 7 asırdır sürdürülen Uluslararası Tarihi İspir Panayırı devam ediyor. Önümüzdeki 8 Eylül’de sona erecek olan panayırda Erzurumlu ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı Nurullah Akçayır da sahne aldı.

Gazete Güncel- Uluslararası Tarihi İspir Panayırı geçtiğimiz 23 Ağustos’ta başlamıştı. Asırların geleneği olan panayıra yurt içi ve yurt dışından da katılım oldu. Çeşitli etkinlikler ve konserlerle devam eden panayır ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.

Organik ürünlerin satılacağı pazarın kurulduğu, yarışmalar ve çalıştayların da düzenlendiği panayır kapsamında birçok ünlü sanatçı eserlerini seslendirdi. Önümüzdeki 8 Eylül’de sona erecek olan panayırda Erzurumlu ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı Nurullah Akçayır hemşehrileriyle buluştu.

Sevilen şarkılarını Erzurumlularla hep bir ağızdan söyleyen Akçayır, dinleyenlere keyifli anlar yaşattı.  Yoğun ilginin olduğu konser sonrası İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, sanatçı Nurullah Akçayır’a plaket takdim etti.

İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, panayıra katılanlara yürekten teşekkür ettiğini söylerken, sanatçı Nurullah Akçayır ise ilgiden dolayı çok memnun kaldığını belirtti.

Manolya Bulut/ Pusula

Erzurum Haberleri

REKTÖR HACIMÜFTÜOĞLU’NDAN TÜMGENERAL ALTUĞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Vali Çiftçi: "Gaziler bize gurur dolu bir tarih emanet etti"