İstanbul'da Erzurumspor buluşması

Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Yanık, Vali Davut Gül’ün de katıldığı İstanbul’da ki gecede Erzurumspor FK’nın forma satışı için gelen iş insanlarına çağrıda bulundu, ‘’Bu işi bir an önce halletmemiz, o tahtayı açmamız lazım’’ dedi.

Gazete Güncel- İstanbul’da ki Erzurum Dernekleri Fedearsyonu, mavi-beyazlı renkleri temsil eden kulübün içinde bulunduğu sıkıntıyı da dikkate alarak Erzurumspor FK yönetimini beklemeden ‘Küllerimizden doğuyoruz’ kampanyası için yemek tertipleyerek, farkındalık ortaya koydu. Ahmet Yanık başkanlığındaki VOV Otel’de tertiplenen, İstanbul Valisi Davut Gül’ün de 2,5 saatini ayırdığı, forma alacağı vaadinde bulunduğu yemekli toplantıda kampanyaya destek olunması çağrısı yinelendi, ‘pamuk eller cebe’ dendi. Çok sayıda Erzurumlu iş insanının yanısıra, eski Milletvekili Mustafa Ilıcalı ve  bazı Erzurum vakıf ve derneklerinin temsilcileri ile Erzurumspor FK’lı idarecilerin iştirak ettiği yemekli toplantıda sözler alındı-verildi, transfer tahtasının açılması için taahhütlerde bulunuldu.

Pamuk eller cebe

Kulüp Başkanı Ahmet Dal, organize için teşekkür ederken, yaptığı kısa konuşmada transfer tahtasının açılacağı sözünü tekrarladı, Son derece samimi bir havada gerçekleşen gecenin yönetimi ile birlikte mimarı olan, iş insanlarımız ile Erzurumspor FK’nın resmi İBAN’ını buluşturduk diyen Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Yanık, ‘’Erzurumspor bizlerin ortak paydası. Tüm Erzurumluları bir araya getiren toplayan en büyük paydaşımız.Bu durumda olması bizleri çok üzüyor. Bir şeyler yapmamız lazım. Bu olumsuzluğu bitirebilmek için üzerimize düşen her göreve razıyız. Bugün burada toplanan hazirunla takımımızın yaralarına merhem olabilirsek ne mutlu bizde. Zamanımız yok artık. Artık pamuk eller cebe’’ dedi, salondan büyük alkış aldı.

Gül’e plaket

Gece geç saatlere kadar süren ve sadece Erzurumspor FK’nın konuşulduğu yemek sonrası İstanbul Valisi Davut Gül’e, Erzurum Dernekler Federasyonu’na ve Erzurumspor FK’ya gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkür plaketi verildi, gece toplu hatıra fotoğraf ile son buldu. Benzer gecelerin gelen talepler üzerine  İzmir, Bursa ve Kocaeli’de de gerçekleşeceği öğrenildi.

Vedat Refayeli-Pusula Gazetesi

Spor Haberleri

Bayarslan'a Süper Lig maçı
Tortum'a TFF ziyareti
Yusuf Yazıcı'nın yeni takımını duyurdular!
Spor Bilimleri Fakültesi sil baştan
Erzurum'da UFO'lar tarih oldu