Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver: Bu koltuğa Erdoğan sayesinde oturdum, kalk derse kalkarım

Erzurum Güncel- Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver görevini bırakacağı iddiaları üzerine açıklama yaptı. Hasan Ünver, "Belki de asla oturamayacağım bir koltukta, onun sayesinde 15 yıl oturmuşum. 'Kalk o koltuktan' dediğinde, zerre kadar kırgınlık duyarsam kanım kurusun" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partisindeki 'yorgunluğu' dile getirmesinin ardından görevini bırakacağı öne sürülen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, istifasının istenmesi durumunda 'Neden ben?' diye sormayacağını söyledi.

Cumhuriyet'in haberine göre; Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver şöyle konuştu: "Ben bir partiden ziyade, bir davaya, hem de kutlu bir davaya hizmet ettiğimi düşünüyorum. Koca İslam coğrafyasının inanıp güvendiği bir liderin 

peşinden gidiyorum. Bana vereceği her görevi, bir an bile tereddüt etmeden yerine getirmek için hazırım.''

'KIRGINLIK DUYARSAM KANIM KURUSUN'

"Bundan 15 yıl önce ben sıradan bir adamken, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Nevşehir Meydanı'nda elimi havaya kaldırdı 'Hasan Ünver kardeşimi size emanet ediyorum' dedi. O günden beri Belediye Başkanlığı koltuğunda oturuyorum" diyen Ünver, "Belki de asla oturamayacağım bir koltukta, onun sayesinde 15 yıl oturmuşum. 'Kalk o koltuktan' dediğinde, zerre kadar kırgınlık duyarsam kanım kurusun" diye konuştu.

 Melih Gökçek'in ne zaman istifa edeceği belli oldu

 Beştepe'deki görüşme sonrası Melih Gökçek'ten son dakika açıklama

 Canlı yayında 'Gökçek' krizi! Abdülkadir Selvi fena trollendi

Belediyeler Haberleri

Aziziye'de vatandaş sordu: Başkan Akpunar cevapladı
CHP'den istifa eden Şehitkamil Belediye Başkanı'na tepki yağdı
Şenkaya Belediyesi'nden yaşlı çiftlere iftar
Gözler İBB Meclisi'ne çevrildi!
Beylikdüzü Belediye Başkanvekili belli oldu