Palandöken'de delege seçimi

AK Parti Palandöken İlçe Teşkilatında delege seçimleri coşkuyla gerçekleştirildi.

Gazete Güncel- Erzurum’un Palandöken ilçesinde AK Parti Olağan Kongre sürecinin ilk adımı atılarak delege seçimleri yapıldı. Erzurum Milletvekili Abdurrahim Fırat, İl Koordinatörü MKYK Üyesi Sümeyye Esenyel, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar,  AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Gökberk Kocaaliler ve teşkilat mensupları İlçe Kongre Delege Seçimlerine katılarak oy kullandı.

Heyecan ve coşku bir arada

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, “AK Parti olarak, millet iradesine ve demokrasinin gücüne olan sarsılmaz inancımızla Olağan Kongre sürecimizin ilk adımı olan delege seçimlerimizi büyük bir heyecan ve coşkuyla tamamladık. İlçe Başkanlığımızda gerçekleşen bu anlamlı organizasyona teşkilatımızın her kademesinden yoğun katılım sağlandı. İl Başkanımız İbrahim Küçükoğlu, Milletvekilimiz Abdurrahim Fırat, Genel Merkez MKYK Üyemiz ve İl Koordinatörümüz Sümeyye Esenyel, Palandöken Belediye Başkanımız Muhammet Sunar’ın yanı sıra gençlik kollarımız, kadın kollarımız ve meclis üyelerimiz de bu demokrasi şölenine katılarak bizleri onurlandırdılar. AK Parti’nin millet iradesine olan bağlılığı, her zaman demokrasimizin en büyük teminatı olmuştur. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz delege seçimleri de halkımızın partimize olan derin sevgi ve güveninin en güzel göstergesidir.

“Var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

Milletimiz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti çatısı altında büyüyen bu sevdayı her geçen gün daha da pekiştiriyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın “milletin partisi” olarak ifade ettiği AK Parti, her zaman halkın istek ve beklentilerini en üst seviyede karşılamaya devam edecek. Bugün, teşkilatımızla bir kez daha gördük ki, AK Parti olarak milletimizin teveccühü ile daha güçlü yarınlara doğru emin adımlarla ilerliyoruz. İl Yöneticilerimiz, İlçe Yöneticilerimiz, Gençlik kollarımız, Kadın kollarımız, Meclis üyelerimiz, Mahalle Başkanlarımız ve bizlerle bugün berber olan tüm dava arkadaşlarımıza, mahalle teşkilatlarımıza ve kıymetli üyelerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Birlikte, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Nesrin DEMİR/ Pusula

Siyaset Haberleri

Erdoğan'ı ABD'de karşılayanlar arasında o da vardı!
CHP ile AK Parti arasındaki fark dikkat çekti!