Rektör Hacımüftüoğlu gençlerin sofrasına konuk oldu

Atatürk Üniversitesi’nde yeni eğitim öğretim yılı başladı. Rektör Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, öğrencilerle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Gazete Güncel- Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, Merkezi yemekhaneyi ziyaret etti. Öğrencilerle birlikte sıraya girerek yemeğini alan Hacımüftüoğlu, ardından gençlerin masalarına konuk oldu. Öğrencilerin sorun,  görüş ve isteklerini dinleyen Hacımüftüoğlu, taleplerin en kısa sürede değerlendirilerek yerine getirileceğini ifade etti.

“Öğrencilerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz”

Rektör Hacımüftüoğlu, “Sağlıklı, huzurlu, birlikte yaşanabilir, hizmeti kendine vizyon edinen Atatürk Üniversitesinin gelişmesine ve güçlenmesine önemli katkıları olan değerli öğrencilerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Gençlerimizin, değerlerimiz ve bilimin ışığında, kendine güvenen ve ülkesine fayda sağlayan bireyler olarak yetiştirilmesi için titizlikle çalışıyoruz. Üniversitemizde eğitim gören tüm öğrencilerimizin uluslararası standartlarda rekabet edebilen gençler olmalarını hedefliyoruz. Bu doğrultuda, üniversitemizin sunduğu imkanlar çağdaş ve şeffaf bir şekilde, hoşgörü çerçevesinde öğrencilerimize ulaşmaktadır. Sadece derslerde veya kampüste değil, aynı zamanda çeşitli etkinliklerle de öğrencilerimizle bir araya gelerek onların gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Bu yaklaşımı benimseyerek gençlerimizle buluşmaktan ve enerjilerine ortak olmaktan memnuniyet duydum. Bizleri öğle yemeğinde misafir eden öğrencilerimize teşekkür ediyor, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.


 

Nesrin DEMİR/ Pusula

Erzurum Haberleri