Rıdvan Dilmen, ligin ilk 4 sırasını tahmin etti!

Uzun sürenin ardından yorumculuğa geri dönen Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Galatasaray maçının artçılarını değerlendirdi. Ligin ilk 4 sırası hakkında tahminde de bulunan Dilmen, henüz erken olmasına rağmen söylediği gibi biteceğini ifade etti.

Gazete Güncel- Rıdvan Dilmen, yorumlarıyla gündemi belirlemeye devam ediyor. HabertürkSpor'da konuşan Dilmen, ligin ilk 4 sırasını tahmin edip Mourinho hakkında konuştu.

"BU MUCİZE BİR TAHMİN DEĞİL"

"Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş... İlk 3 belli mi? Eylül ayı bitmemiş ilk 3 belli. 4. de bence belli; Trabzonspor. Bu mucize bir tahmin de değil."

"AYKUT KOCAMAN'I ARADIM"

"Aykut Kocaman'dan izin isteyerek söylüyorum maçtan önce aradım. Maçı sordum. Kocaman, 'Bizim takım güçlü' dedi. 'Galatasaray'ı izledin mi?' dedim. 'Adana Demir'e kadar izledim' dedi. 'Her şeyi bizim maça sakladılar, son maçlarını izle toparlamışlar' dedim. 'Son iki maçında toparlamışlar. Özellikle Rize ve Antep maçında iyi olmuşlardı' dedim"

"YANLIŞ TAKIMLA SAHAYA ÇIKMADI"

"Jose Mourinho için yanlış takımla sahaya çıktığını söyleyemem, ama hamleleri üzerine tartışabiliriz. Fenerbahçe’nin geçen sezon deplasmanda Galatasaray'ı 10 kişiyle önde baskı yaparak yenmesi, Mourinho’nun stratejileriyle ilgili düşündürücü bir durum"

"4-5 YILDIR KARİYERİ DÜŞÜŞTEYDİ"

"Bayern Münih boştaydı, Barcelona boştaydı, özellikle son 4-5 yıldır kariyeri düşüşteydi... Teknik olarak hata yapabilirsiniz, maç da kaybedebilirsiniz ama benim liderim en kötü şartta derbiden bir gün sonra bizleri bilgilendirebilirdi"

"GELMİŞ GEÇMİŞ 1 NUMARALI MARKADIR"

"Mourinho, Türkiye'ye gelmiş 1 numaralı markadır. Fenerbahçe'nin Mourinho'ya ihtiyacı kadar, Mourinho'nun Fenerbahçe'ye daha fazla ihtiyacı var."

"GALATASARAY DOMİNE ETTİ"

"Lucas Torreira, yalnızca 6 numara değil; bu yüzden yanında Kerem ya da Sara olsa da iyi oynayabiliyor. Galatasaray ise beklenmedik bir şekilde oyunu domine etti"

Spor Haberleri

Erzurumspor FK: Dadaş'dan Iğdır mesaisi
Erzurumspor FK: Dadaşta tahta bereketi!
Erzurum maçı TRT Sporda
Erzurum Bölge Seçmeleri Tamamlandı