Star yazarı Nuh Albayrak'tan Bahçeli'ye

Star gazetesi yazarı Nuh Albayrak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin genel af konusundaki "Biz bu konuda kararlı ve sözümüzün arkasındayız" çıkışına sert tepki gösterdi.

Erzurum Güncel- Star yazarı Nuh Albayrak, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "Biz bu konuda kararlı ve sözümüzün arkasındayız. Allah'ın izniyle affın çıkacağını ümit ediyoruz " sözlerine tepki gösterdi. "Bu ne demek?" diye soran Albayrak, "Bahçeli iktidara geldi de bizim haberimiz mi olmadı acaba?" ifadesini kullandı.

Bahçeli, 12 Mayıs 2018'de Twitter'dan "af" konusu tartışılmalı demiş, hükümet cephesinden "Gündemimizde yok" açıklaması gelmişti.

Bahçeli daha sonra yaptığı açıklamada, "Biz bu konuda kararlı ve sözümüzün arkasındayız. Allah'ın izniyle affın çıkacağını ümit ediyoruz" demişti.

Star yazarı Albayrak, Bahçeli'ye Twitter'dan tepki gösterdi Albayrak, "Sayın Bahçeli af konusunda, “Kararlıyız, sözümüzün arkasındayız. Af düzenlemesinin çıkacağını ümid ediyorum" demiş. Bu ne demek?.. Bahçeli iktidara geldi de bizim haberimiz mi olmadı acaba?" diye sordu.

Devlet Bahçeli'den 24 Haziran açıklaması!

24 Haziran seçimiyle ilgili flaş gelişme!

Çok sayıda albay gözaltına alınıyor!

Güncel Medya Haberleri

“AK Parti içindeki bazı gazeteciler İBB’den para aldı” dedi ortalık karıştı!
Rasim Ozan Kütahyalı'ya gözaltı kararı
ROK tutuklansın diyenlere hayret edeceksiniz
Cem Küçük ile Ersan Şen birbirine girdi