Süper Lig'de sezonun ilk transferi Emre Mor..

Sezonu Fatih Karagümrük'te tamamlayan Emre Mor için dikkat çeken bir transfer gelişmesi yaşandı. Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen Emre Mor için Süper Lig ekibi devreye girdi. İşte detaylar...

Gazete Güncel- Süper Lig devi Fenerbahçe'de forma giyen ve sezonu Süper Lig'den düşen Fatih Karagümrük'te tamamlayan Emre Mor için yeni bir talip çıktı. Sarı-lacivertlilerde forma şansı bulmakta zorlanan ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Emre Mor için Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor devreye girdi.

EMRE MOR İÇİN EYÜPSPOR SESLERİ

Geçtiğimiz sezonu Trendyol 1. Lig'de şampiyon olarak tamamlayan ve tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele etmeye hak kazanan Eyüpspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul ekibinin son olarak, Fenerbahçe'nin milli yıldızı Emre Mor için girişimlere başladığı ve bu transferi bitirmekte ısrarcı olduğu öğrenildi.

SÖZLEŞMESİNİN SON YILINA GİRDİ

2022-2023 sezonunun başında Fatih Karagümrük'ten Fenerbahçe'ye transfer olan Emre Mor'un sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda sona erecek. Takımda düşünülmeyen 27 yaşındaki oyuncunun Eyüpspor'a transferine sarı-lacivertli yönetimin kolaylık sağlaması bekleniyor.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Emre Mor, Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 49 resmi maça çıktı. Milli sağ kanat oyuncusu, bu mücadelelerde 1737 dakika sahada kalırken 6 gol ve 5 asist üreterek takımına skor katkısı sağladı.

www.aksam.com.tr

Spor Haberleri

Kenan Yıldız İtalya derbisine damga vurdu, tarihe geçti!
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş: Söyleyecek söz bulamıyorum