Süper Lig'de sezonun ilk transferi Emre Mor...

Süper Lig devi Fenerbahçe'de forma giyen Emre Mor için sıcak bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-lacivertlilerde geleceği belirsiz olan Emre Mor, Süper Lig'in yeni ekibine transfer olmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Gazete Güncel- Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de önümüzdeki sezonun kadro planlaması şimdiden başladı. Takıma katılacak kadar, takımdan gidecek oyuncuların ismi de netleşmeye başladı. Son olarak geçen sezonu Fatih Karagümrük'te kiralık olarak tamamlayan Emre Mor ile yollarını ayırmak isteyen yönetime iyi bir haber geldi.

EMRE MOR'A BU KEZ DE GÖZTEPE TALİP

Trendyol 1. Lig'de Eyüpspor'un ardından mutlu sona ulaşan 2. takım olan Göztepe sürpriz bir transfere imza atmak üzere. İzmir ekibi, Fenerbahçe'nin yollarını ayırmasını planladığı Emre Mor için harekete geçti. Sarı-kırmzılı ekibin, başarılı oyuncuyu transfer etmek için resmi girişimlere başladığı ve bu transferde mutlu sona ulaşmak için tüm şartları zorlayacağı kaydedildi.

DAHA ÖNCE EYÜPSPOR DA DEVREYE GİRMİŞTİ

Emre Mor'a ilk talip olan kulüp Göztepe değil. Yıldız oyuncuya daha önce tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele etmeye hak kazanan Eyüpspor da talip olmuştu. İstanbul ekibinin bu transferde mutlu sona çok yakın olduğu iddia edilmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Emre Mor'un o dönem kariyerine bir İstanbul takımına transfer olmak istemediği de iddia edilmişti.

SEZON RAKAMLARI

Emre Mor, geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük ve Fenerbahçe formalarıyla tüm kulvarlarda 21 maçta 994 dakika süre bulabilmişti. 27 yaşındaki oyuncu, bu mücadelelerde 1 gol ve 4 asist üreterek skora etki etmeyi başarmıştı.

www.aksam.com.tr

Spor Haberleri

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Mourinho'ya ağza alınmayacak küfürler!
Galatasaray takım otobüsünden Fenerbahçe'ye olay gönderme!
Mourinho, Galatasaray derbisi sonrası basın toplantısına katılmadı
Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe derbisi öncesi mesaj var! ''Başarılar''