Terörist Fethullah Gülen'in hastalığı son fotoğraftan tespit edildi

FETÖ lideri terörist Fetullah Gülen'in son görüntüsü ortaya çıkınca hastalığı da tespit edildi. Hastalığı ilerleyen terörist Gülen adamları tarafından izole edilirken, demans olduğu bilgisi alındı.

Gazete Güncel- FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in Cevdet Türkyolu, Mustafa Özcan ve ekibi tarafından Pensilvanya'nın Pocono bölgesinde alıkonulduğu öğrenildi.

Gülen'in kaçırıldığı lokasyonun izini sürdü, Pocono bölgesini daha önce mercek altına almıştı.

Elebaşının CIA'in 'safe house'nda bulunmadığı, bölgedeki ormanlık alandaki bir malikanede olduğu düşünülüyor.

DEMANS OLDU

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ilerleyen hastalığı, terör örgütünde oldukça paniğe neden oldu. Gülen’in ileri seviye demans hastası olduğu, yanında biri olmadan hareket etmediği kimseyi de tanımadığı bilgisi de örgüt militanları arasında konuşmaya başlandı.

Sabah'tan Halit Turan'ın haberine göre; Terörist örgüte inananlar, Gülen'in varlığı için bağış yapmaya devam ederken, örgüt üst yönetimi adeta bir tiyatro sahnesi ortaya koyuyor. Gülen'in ölmediğini kanıtlamak için örgüt ara ara düzenlenmiş video ve fotoğraf yayınlıyor

SÜREKLİ İLAÇ YUTTURULUYOR

Videolarda konuşturabilmek için Gülen'e sürekli ilaç verildiği ileri sürüldü. İlaçların etkisiyle konuşan terörist Gülen'in gelgitleri videolarda montajla kesiliyor. Birkaç kare ile sözde iyi olduğu imajı sunulmaya çalışılıyor. Fetullah Gülen’in son paylaşılan fotoğrafı bunu kanıtladı.

Bu arada, FETÖ lideri terörist Gülen'in birçok hastalığı var. Bunlardan biri demans; beyin hücrelerinin zarar görmesinden kaynaklı yaşanan hafıza kaybı. Gülen, demansın son safhasında. Yanında biri olmadan hareket edemiyor. Kimseyi tanımıyor.

YETİŞKİN BEZİ İLE SARILIYOR

Gülen, yürüyemediği için tekerlekli sandalyeye muhtaç. Böyle olunca da yetişkin bezi kullanılıyor. FETÖ elebaşı Gülen'e yeni ikametinde görenler her şeyi biliyor.
Terörist Gülen'in bakımında kullanılan hasta bezleri ise örgütün üst yönetimi tarafından hastalığını saklamak için çöpe attırılmıyor. Toplanan bezler çok uzak yerlerde ki büyük istasyonlarına götürülüyor.

Kaynak:Sabah

Genel Haberleri

Milyarlık arsa! İstanbul'da plazaların arasındaki kavşağın sahibi aranıyor!
Hastalara tarihi geçmiş stentler takılmıştı...
Kocası kim? Esra Erol Fatma'nın yeniden evlendiği ortaya çıktı!