Tortum'dan tatsız prova: Hazırlık maçı iyi gelmedi

Malatya’nın BAL ligi temsilcisi Malatyaspor ile hazırlık maçı yapan yeşil beyazlı ekip, kıran kırana geçen hazırlık maçında 2-0 mağlup olmaktan kutulamadı..

Gazete Güncel- Erzurum’un BAL ligi temsilcisi Tortumspor’da sezon hazırlıkları devam ediyor. 3 gün süren dinlenme sonrası yeniden topbaşı yapan Tortumspor, yaklaşan Gümüşhane ile oynayacağı ilk lig maçı öncesi Erzurum’da kamp yapan BAL ligi takımlarından Malatyaspor ile hazırlık maçı oynadı. Büyükşehir Belediyesi’nin 1 nolu yüksek İrtifa sahasında karşı karşıya gelen her iki BAL ligi takımı, kıran kırana bir oyun sergiledi.

Sık sık takımların teknik heyetlerinin oyuncu değişikliği yaptığı maçta girdiği pozisyonları gole çeviren şanslı taraf konuk takım Malatya ekibi oldu. Tortumspor’un gol yollarında beceri eksikliğinin gözlendiği müsabaka, Kemal Koçak ve Miraç Ölmez’in golleriyle Malatyaspor’un 2-0 üstünlüğüyle son buldu.

Tortum teknik direktörü Metin Beyşer, lig başlayıncaya kadar ihtiyaç duydukları mevkilere 2-3 oyuncu daha alacaklarını belirtti. Ramada Otel’de bir süreden beridir kamp yapan bir çok eski profesyonel oyuncusu bulunan Malatyaspor kafilesinin 24 Eylül’de, yine aynı otelde konaklayan Şırnak Petrolspor kafilesinin de 27 Eylül’de kentten ayrılacağı öğrenildi.

Ali Kaya/ Pusula

Spor Haberleri

Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe derbisi öncesi mesaj var! ''Başarılar''
Sakaryaspor Kulüp Başkanı Gökhan İn'e makamında tokatlı saldırı!
Kutlu:"Takımın perfonmansı takdirlik"