Tortumspor son düzlükte

Artık Gümüşhane ile oynanacak olan lig maçı için geri sayım yapan ve kampa giren Tortumspor’da 3 oyuncu daha kadroya dahil edilip, öyle lige start verilmesi hedefleniyor.

Gazete Güncel- Erzurum’u bu sezon BAL liginde temsil edecek olan Tortumspor’da artık lig için geri sayıma başlanırken, son rötuşlar yapılıyor. 6 Ekim tarihinde evinde ligin gülü ekiplerinden, 3.ligden düşen Gümüşhanespor’u konuk edecek olan yeşil beyazlılar, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ait Hizmet İçi Eğitim Tesislerinde kampa girdi.

Bir hafta sürecek olan kamp ile ligde mücadele edecek olan lig kadrosunun belirleneceği Tortum’da, Pazar günü de iç saha maçlarını oynayacağı Tortum İlçe stadında oyuncular kendi aralarında çift kale maç yapacak, kadronun şekillenmesi sağlanacak. 5 adayın bulunduğu takım kaptanı ve yardımcısının da belirleneceği Tortum’da aralarında bir kalecinin de bulunduğu 3 yeni transfer ile transfer dosyasının da kazanması hedefleniyor. Teknik direktör Metin Beyşer, amaçlarının ligde büyük hedeflerinin olduğunu belirterek, ‘’Bize güvenenleri asla mahcup etmeyecek bir oyuncu grubu ile lige gireceğiz. İddialı bir çok takımın bulunduğu ligde bizi küçümseyenler var. Öncelikle bu küçümseyenlere iyi bir ders verme düşüncesindeyiz’’ dedi.

Ali Kaya

Spor Haberleri

Hakan Kutlu: 'Ayaklarımızı yere sağlam basmamız gerekiyor'
Bodrum FK’nın derdi eksikler
Başkan Sekmen zorlu deplasmana yolcu etti
Erzurumspor FK: Göktuğ çabuk atlattı!