Tortumspor'da Kishalı dönemi

Erzurum’u BAL’da temsil edecek olan Tortumspor’da yapılan olağanüstü genel kurulda Cüneyt Kishalı Kulüp Başkanlığına seçildi.

Gazete Güncel- Önce 2023-2024 sezonu Serkandaş Sigorta 1. Amatör Lig şampiyonu olan ardından BAL Play-Out maçında Palandöken Belediyespor engelini geçerek Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselen Tortumspor’da dün delegeler olağanüstü genel kurulda sandığa gitti. Yapılan seçimde Cüneyt Kishalı, Yeşil-beyazlı kulübün yeni başkanı oldu. Tortum temsilcisinde yeni yönetim kurulu üyeleri de belirlendi.

Hedef 3. Lig

Cüneyt Kishalı başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, 3. Lig için kolları sıvadı. Yeşil-beyazlıların çiçeği burnunda kulüp başkanı Cüneyt Kishalı, yapacakları görev dağılımının ardından yeni sezonun planlamasını yapacaklarını belirterek, seçimin Tortumspor camiasına ve tüm Erzurum futbolu için ‘Hayırlı olması’ temennisinde bulundu. Kishalı, “Bize güvenen başta ilçe Kaymakamımız Fatih Bayram ve Belediye Başkanımız Muammer Yiğider olmak üzere tüm Tortumspor taraftarlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Yiğider’den tebrik

Enerji Kentleri Birliği Başkanlığı ve Belediyeler Birliği Başkanlık seçimleri için Ankara’da bulunan Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider kulüp başkanlığına seçilen Cüneyt Kishalı ve ekibini arayarak tebrik etti. Yiğider, “Yeni yönetim Tortumsporumuz için hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Bu arada Tortumspor maçlarını kaçırmayan Kaymakam Fatih Bayram da, dün yapılan kongrenin ardan yeni yönetimi tebrik ederek başarı dileklerini iletti.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Spor Haberleri

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Mourinho'ya ağza alınmayacak küfürler!
Galatasaray takım otobüsünden Fenerbahçe'ye olay gönderme!
Mourinho, Galatasaray derbisi sonrası basın toplantısına katılmadı
Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe derbisi öncesi mesaj var! ''Başarılar''