Trabzonspor şampiyonluğunu ilan etti... 38 yıldır beklenen o gün bugün!

Şampiyon Trabzonspor... Bordo-Mavililer 35. haftada Antalyaspor'la 2-2 berabere kalarak ihtiyacı olan 1 puanı aldı ve zaferini ilan etti. 38 yıl sonra şampiyon olan Karadeniz ekibi çifte bayram yaşıyor.

Erzurum Güncel- MAÇTAN DAKİKALAR

Dk 1 Maçın hakemi Atilla Karaoğlan ilk düdüğünü çaldı...

Dk. 3 GOL! Kuzey'in kralı Andreas Cornelius, erken bir goller Trabzonspor'u 1-0 öne geçirdi. Djaniny'nin pasında ceza sahasının solunda topla buluşan Abdülkadir Ömüt, yerden içeri çevirdi, kale önünde Cornelius tamamladı. Danimarkalı golcü bu sezon Süper Lig'deki 15. golünü attı.

Dk 26 TEHLİKE! Sağ kanattan ceza sahasına giren Edin Visca pasını Djnaniny'ye çıkardı, Djaniny'nin şutunda savunma golü önledi, korner.

Dk. 30 OFSASYT! Trabzonspor çıkarken kaptırdığı topla golü yedi ancak Haji Wright ofssaytta, gol geçersiz.

Kapatby ReklamStore

Dk. 52 GOL! Antalyaspor, Alassane Ndao'nun golüyle 1-1 buldu. Hüsam Ghacha sol kanattan kale ağzına çevirdiği topu boş kaleye yuvarlayan Senegalli takımına beraberliği getirdi.

UĞURCAN ÇAKIR ŞAMPİYONLUĞU KURTARDI

DK 56 PENALTI KAÇTI! Sioois ceza sahasında Ndao'yu düşürdü hakem penaltı dedi. Fredy'nin kullandığı penaltıyı Uğurcan Çakır kurtardı. Tribünler bir süre milli kalecinin ismiyle çınladı.

DK 62' GOL!  Abdülkadir'in pasında sağ çaprazdan ceza sahasında giren Dorukhan Toköz, Trabzonspor'u yeniden öne geçirdi.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Antalyaspor ile oynayacağı ve şampiyonluğu ilan etme durumu olan maça yoğun sevgi gösterileri arasında geldi.
Bordo-mavili takımın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nden otobüsle stada gelişinde yol boyunca yüzlerce taraftar sevgi gösterilerinde bulunurken, stada yaklaştığında ise takım otobüsünün önünü keserek meşaleler eşliğinde takımlarına destek verdiler.

Stada girişte 500 metre mesafeyi 30 dakikada ancak geçebilen takım otobüsü stada giriş yaparken, taraftarlar takımlarına yoğun tezahüratlarda bulundu.

İLK 11'LER

TRABZONSPOR: Uğurcan, Dorukhan, Hugo, Denswil, Puchacz, Siopis, Hamsik, Abdülkadir Ömür, Visca, Cornelius, Djaniny

ANTALYASPOR: Boffin, Bünyamin, Naldo, Veysel, Güray, Fernando, Doğukan, Fredy,  Ndao, Haji, Adriano

Spor Haberleri

Bodrum FK’nın derdi eksikler
Başkan Sekmen zorlu deplasmana yolcu etti
Erzurumspor FK: Göktuğ çabuk atlattı!
Erzurumspor FK: Dadaşın bütün planı galibiyet üzerine
Erzurumspor FK: Roshi'den gollü başlangıç