TSYD yeni yapacağı yarışmayı duyurdu!

Türkiye Spor Yazarları Derneği, foto muhabirler ve kameranlar arasında yeni bir yarışma düzenleyeceğini duyurdu. Yapılan açıklamada fotoğraf ve kamera görüntüsü dalında yarışacakları büyük ödül bekliyor.

Gazete Güncel- TSYD, yeni bir yarışmaya daha imza attı. 1'incisi düzenlenecek olan TSYD Görsel Yarışmasında, foto muhabir ve kameramanlar kıyasıya yarışacak. Bir sezon boyunca tüm spor dallarında çekilen fotoğrafların değerlendirileceği yarışmada birinci, ikinci ve üçüncü olacak fotoğraflar ödüllendirilecek.

Türkiye Spor Yazarları Derneği, üyesi olan foto muhabiri ve kameramanları arasında gerçekleşecek olan yarışmada bir sezon boyunca (2023-2024) çekilen fotoğraflar ve kamera görüntüleri değerlendirilecek. Katılımcılar yarışmaya tüm spor branşlarındaki eserleriyle katılabilecekken isteyenlerin tek yapmaları gereken şey ise; hikâyesini de yazdıkları fotoğrafı veya kamera görüntüsünü orijinal çözünürlüğünde flash bellekle TSYD Genel Merkezi’ne ulaştırmak.

TSYD’den yapılan açıklamada eserlerin son teslim tarihinin 10 Haziran olduğu bildirilirken,  dereceye giren eserler ve eser sahiplerinin ise 26 Haziran Çarşamba günü belirleneceği duyuruldu.

Ödüller ise şu şekilde:

FOTOĞRAF: Birincilik: 10.000 TL, İkincilik: 7.500 TL, Üçüncülük: 5.000 TL

KAMERA GÖRÜNTÜSÜ: Birincilik: 10.000 TL, İkincilik: 7.500 TL, Üçüncülük: 5.000 TL

Şeyma TAHİR/ Pusula

Spor Haberleri

Tortum'da işlem tamam
Benfica Teknik Direktörü, oyuncusu Orkun Kökçü'nün gol atmasına neredeyse üzüldü!
Erok Erzurum'da karargah kurdu
Erzurum'da Aile boyu milli kamp