Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Erzurumlu Nahit Şahin güven tazeledi

Türkiye Ragbi Federasyonu 5. Olağan Genel Kurulu, bugün Ankara’da yapıldı. Delegelerin yoğun ilgi gösterdiği genel kurulda Erzurumlu olan Nahit Şahin, güven tazeleyerek bir kez daha federasyon başkanlığına seçildi.

Gazete Güncel- Türkiye Ragbi Federasyonu 5. Olağan Genel Kurulu ve 5. Mali Genel Kurulu, Anakara Tzob Otel’de düzenlendi. Genel kurul öncesi Federasyon Başkanlığı başvurusunda bulunan Nahit Şahin ve Murat Pazan’ın evrakları, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda düzenlenen Seçim Komisyonu Toplantısında değerlendirilerek adaylıkları kabul edildi.

Başkanlık için iki adayın listesinin oylandığı genel kurula delegelen yoğun ilgi gösterdi. Yapılan oylamada mevcut başkan Nahit Şahin 128 oy, Murat Pazan ise 89 oy aldı.

218 delegenin oy kullandığı genel kurulda Nahit Şahin,  39 oy farkıyla bir kez daha Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanlığına seçildi.

Yeniden Türkiye Ragbi Federasyonu başkanı seçilen Nahit Şahin’in yönetiminde Şefik Aygöl, Osman Yurt, Tuncay Gündüz, Sercan İlker Ertan, Hüseyin Kuriş, Selçuk Görgülü, Emir Can Kefeli, Yavuz Kaan Akın ve Hamza Taş yer aldı.

Ali Kaya/ Pusula

Spor Haberleri

Erzurumspor'da çifte doğum günü
Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sonrası her şey değişti!
U 19'lar santra yapıyor
Erzurumspor FK: Dadaş'a yabancı kalmadılar!