TUSAŞ'a saldıran PKK'lı teröristlerin kimliği belirlendi

TUSAŞ'a terör saldırı düzenleyen Hainin, PKK terör örgütü üyesi Mine Sevjin Alçiçek olduğu tespit edildi. Daha önce açıklanan isimin ise doğru olmadığı anlaşıldı.

Gazete Güncel- Ankara'da terör örgütü PKK, dün (23 Ekim) Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞKahramankazan'daki tesisine saldırdı.

Terör örgütü PKK'nın üyesi biri kadın biri erkek, beş kişiyi şehit etti. Hainler, TUSAŞ personelinni vardiya çıkış saatini bekleyip saldırdı. Teröristler dört TUSAŞ personelini ve kaçırdıkları taksinin sürücüsü şehit etti.

Erkek teröristin isminin Ali Örek olduğu belirlendi.

İçişleri Bakanı Ali Yerli Kaya, kadın teroristinde kimliğini açıkladı. 

Ali Yerlikaya

TUSAŞ’a düzenlenen hain terör saldırısında etkisiz hale getirilen kadın teröristin kimliği de belli oldu. Hainin, PKK terör örgütü üyesi Mine Sevjin Alçiçek olduğu tespit edildi. TUSAŞ’a saldıran her iki teröristin de PKK üyesi olduğu netleşti. Ülkemizin birlik ve beraberliğine, huzuruna kast eden hain terör örgütünü topraklarımızdan kazıyıp atmaya kararlıyız. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Erkek Teröristin kimliği de belli oldu

Erkek teröristin kimliği de belli oldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, PKK'lı teröristin isminin Ali Örek olduğunu bildirdi.

Asayiş Haberleri

Narin cinayetinde baba ve ağabey hakkında zorla getirilme kararı