U 19'lar santra yapıyor

Geçen yılın şampiyonu Erzurumspor FK’nın U 19 takımı, 22 haftalık lig maratonu için açılışı 28 Eylül’de kendi evinde Pazarspor ile yapacak.

Gazete Güncel- Erzurumspor FK U 19 futbol takımı 28 Eylül tarihinde ilk maçı için start alıyor. İlk hafta grubun iddialı takımlarından Pazarspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor FK U 19 takımında bu sezon da hedef, bol gol averajlı şampiyonluk. Erzincan, Iğdır, Sebat, Tokat ve Hopa takımlarının da yeraldığı grup maçları için hazırlıklarını teknik direktör Alpaslan Topçu nezaretinde gerçekleştiren mavi-beyazlılarda bir süre önce A takımı ile antrenmanlara çıkan ve profesyonel lisan çıkartılan U 18’in milli takım oyuncusu Arda Kara ile Taha Ağdağ da yeralacak.

20 yaşına giren ön libero Muhammet Taha Ağdağ, kontenjandan maçlarda oynaması sağlanırken, teknik yönetimin ikinci kontenjan hakkını hangi oyuncudan yana kullanacağı önümüzdeki günlerde belli olacak. 2.haftayı BAY geçirecek olan Dadaşlar, sonraki hafta Orduspor 1967 takımıyla karşılaşmak üzere Ordu’ya gidecek.

Vedat Refayeli-Pusula Gazetesi

Spor Haberleri

Erzurumspor'da çifte doğum günü
Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sonrası her şey değişti!
Erzurumspor FK: Dadaş'a yabancı kalmadılar!
Erzurumspor FK: Tekliç büyüledi, taraftar doyamadı