Yaptırdığı estetiklerle gündem olan Melisa Döngel: "Egoistçe ama kendimi çok seviyorum"

Estetikleri ile sıklıkla gündem olan Melisa Döngel, hakkında çıkan haberlere cevap verdi. Melisa Döngel yaptığı açıklamada, "Egoistçe olacak ama kendimi çok seviyorum." dedi.

Erzurum Güncel- Eski futbolculardan Sergen Yalçın ile adı anılan ve yaptırdığı estetikler ile adeta bambaşka birisi haline gelen Melisa Döngel, kendisi hakkında açıklamalarda bulundu. Kendisini her haliyle sevdiğini söyleye Melisa Döngel, yaptırdığı estetiklerden de şikayetçi olmadığını belirtti.

"KENDİMİ SEVİYORUM"

Yaptırdığı estetikler ile gündem olan Melisa Döngel, "Çok estetiği var" eleştirilerine cevap verdi. Döngel, "Egoistçe olacak ama kendimi çok seviyorum." dedi.

Ünlü oyuncu açıklamasının devamında, "Kendimle barışık bir insanım. Sevmediğim bir çenem, bir elmacık kemiğim vardı, sadece onları doldurdum" itirafında bulundu.AKŞAM

Kültür/Sanat//Mağazin Haberleri

Benzin istasyonu, vinç, sauna ve dahası...
Avrupa Yakası'nın Gaffur'u Peker Açıkalın son haliyle şaşırttı!
Ümit Besen'den Ferdi Tayfur'un ailesine gönderme...
Cenaze namazı kılınmadan...