1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Spor Bilimleri Fakültesi sil baştan
Spor Bilimleri Fakültesi sil baştan

Spor Bilimleri Fakültesi sil baştan

Prof.Dr.Ahmet Gökhan Yazıcı’nın dekan oluşunun ardından geniş çaplı idari yapılanmaya gidilen fakültede yeni dekan yardımcıları ve bölüm başkanları geldi.

A+A-

Gazete Güncel- Prof.Dr.Ahmet Gökhan Yazıcı’nın Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesine dekan olarak atanmasının ardından geniş çaplı bir idari yapılanmaya gidildi. Dekan yardımcıları ile birlikte bölüm başkanlıklarının el değiştiği fakültede fakülte kurulu ve yönetim kurulu üyeleri de belirlenerek, geniş çaplı bir revizyon gerçekleşti. Doç.Dr.Sertaç Erciş ve  Doç.Dr. İbrahim Ceylan’ın dekan Yardımcılığına atandığı okulda bölüm başkanlıkları da el değişti. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanlığına Prof.Dr.İlhan Şen, Antrenörlük Eğitimi Bölüm başkanlığına Prof.Dr.Tuğrul Şan, Reklaasyon Bölüm Başkanlığına Prof.Dr.Ozan Sever, Spor Yöneticilik bölümüne Prof.Dr. Emre Benli seçildi. Bu arada, idari yönetimde değişim sürüyor, Fakülte sekreterliğine de Fatih Çapadağ geliyor.

Sırada fiziksel değişim var

Artık idari yapılanmayı tamamladıklarını fiziksel yapılanma için fizibilite çalışması başlattıklarını söyleyen Dekan Prof.Dr. Ahmet Gökhan Yazıcı, Yoncalık’da artık hizmetine son veren Eğitim Fakültesi’ndeki spor bölümünün akademik kadrosu ile öğrencisinin entegrasyonuna ağırlık vereceklerini kaydetti  Prof.Dr. Yazıcı, fakültelerinde artık akademik kadro ve öğrenci anlamına da yoğunluk yaşanacağı için fiziki değişiklik anlamında bir dizi tedbir alacaklarını da belirtti. 1993 yılında BESYO olarak açılan ancak 2015 yılında Spor Bilimleri Fakültesi’ne dönüştürülen okul, bir çok farklı branşlarda madalya almış öğrencileri de olan okul olarak biliniyor.

Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.