1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Süleyman ve Göktuğ'da mutlu son!
Süleyman ve Göktuğ'da mutlu son!

Süleyman ve Göktuğ'da mutlu son!

Erzurumspor FK, Süleyman Koç ve kaleci Göktuğ Bakırbaş ile sözleşme yeniledi.

A+A-

Gazete Güncel- Bir yanda harıl harıl yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Erzurumspor FK, bir yandan da iç transferde sözleşmesi biten oyuncularına yeni mukavele yapma peşindeydi. Görüşmeler sonrasında hem Süleyman hem de Göktuğ, kendilerini yeniden Erzurumsporlu yapan imzayı attı, yönetimin elini rahatlattılar.

1’er yıllık anlaşma

..Ve Erzurumspor FK’da beklenen iç transferdeki imzalar gerçekleşti, Süleyman Koç ile Göktuğ Bakırbaş, kendisini yeni sezonda da Erzurumsporlu yapan imzayı dün attılar. Bir yandan yeni sezon hazırlıklarına başlarken, bir yanda da iç transferi halletmenin yoğunluğunu yaşayan Erzurumspor’da artık sona yaklaşılıyor. Teknik direktör Hakan Kutlu’nun da anlaşmak için rapor sunduğu yönetim, bir süredir görüşme halinde oldukları oyuncuları Süleyman Koç ve Göktuğ Bakırbaş ile görüşmelerini tamamladı, karşılıklı imzaları sağladılar. Dün tatillerini sonlandıran ve Erzurum’a gelen Süleyman Koç ve Göktuğ Bakırbaş, öğleden sonra kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın da katılımıyla kendilerini yeninden Erzurumsporlu yapan mini törenle imzayı attılar.

Dal’dan Süleyman’a kutlama

Her iki oyuncu ile de 1’er yıllık sözleşme yenileyen mavi-beyazlıların kulüp başkanı Ahmet Dal, ‘’‘’Bu iki oyuncu arkadaşımızla beraber geçen sezon büyük mücadeleler verdik. Şimdi yine buradalar. Ailemizin eksik olan parçalarını tamamlayarak devam ediyoruz. Bu mukavelenin, şehrimize, takımımıza ve kıymetli iki futbolcumuza hayırlı, uğurlu olmasını diliyor; sağlıklı, sakatlıksız ve başarılı bir sezon geçirmelerini diliyorum’’ dedi. Bu arada Dal, bir kız çocuğu olan Süleyman’ı tebrik etti, kendisine ve eşine ömür boyu mutluluk, Amayah adı verilen minik yavruya da uzun ömürler dileğinde bulundu.

Nerede kalmıştık?

Bu arada, Erzurumspor FK’da ikinci etap yeni hazırlık kampı dün başladı. Saat 17.00’de kulüp tesislerinde toplanan mavi-beyazlılar, düz koşu ile ilk çalışmaları için start aldılar. İlk antrenmana, henüz imza atan ve birinci etap hazırlık dönemini kaçıran Süleyman Koç ile kaleci Göktuğ da dahil oldu. Teknik direktör Hakan Kutlu’nun gerek ikinci dönem kamp kadrosunu ve gerekse kamp proğramını bugün açıklanması bekleniyor. Süleyman ve Göktuğ’dan sonra iç transferde kampa dahil edilmesi beklenen bir başka oyuncu da Estrela. 28 yaşındaki Angolalı ön libero Estrela’nın da imzaya yakın olduğu ve çık kısa süre içerisinde kente gelip, mukaveleye imza atarak yuvada kalması bekleniyor.

İMZA ÖNCESİ POZ

Erzurumspor FK’nın iç transferde sonunda sözleşmeye imza attırdığı iki oyuncusu, Kaleci Göktuğ Bakırbaş ile kanat oyuncusu Süleyman Koç, imza atmadan önce dün tesislerde PUSULA okurları için yazarımız Vedat Refayeli ile birlikte poz verdi, sonrasında imzayı bastılar. Heyecanlı oldukları gözlenen her iki oyuncu da yuvada kalmaktan mutlu olduklarını söyledi, yeni sezonun mavi-beyazlı camia için hayırlı olması dileğinde bulundular.

Vedat Refayeli-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.