1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Süper Lig'in yeni yıldızı Alexis Sanchez!
Süper Lig'in yeni yıldızı Alexis Sanchez!

Süper Lig'in yeni yıldızı Alexis Sanchez!

Alexis Sanchez için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Sezon sonu Inter'den ayrılmaya hazırlanan ve yeni adresi merak konusu olan Alexis Sanchez için Süper Lig'in yeni ekibi harekete geçti. İşte detaylar...

A+A-

Gazete Güncel- Inter'de sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Alexis Sanchez'in takımdan ayrılması beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandı. Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor'un Alexis Sanchez için kolları sıvadığı ileri sürüldü.

ALEXIS SANCHEZ, İTALYA'DAN AYRILIYOR

2023'ün yazında Marsilya'dan Inter'e transfer olan Alexis Sanchez'in sezon sonu sözleşmesi sona erecek. Önümüzdeki yaz boşa çıkacak olan Şilili yıldız oyuncu için transfer iddialarının ardı arkası kesilmezken yeni adresi de merak konusu oldu. Geçtiğimiz yaz da Süper Lig devleriyle gündeme gelen tecrübeli isim için sıcak bir gelişme yaşandı.

SÜPER LİG EKİBİ İŞİ BİTİRİYOR

Serie A devi Inter'e veda etmeye hazırlanan Alexis Sanchez için Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor devreye girdi. Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen eflatun-sarılıların 35 yaşındaki yıldız için girişimlerini sürdürdüğü ve önümüzdeki yaz bu transferi bitirmeyi planladığı öğrenildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Alexis Sanchez, bu sezon Inter formasıyla şu ana kadar 32 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 10'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 1076 dakika sahada kalan 35 yaşındaki Şilili yıldız oyuncu, 4 gol ve 5 asistle skora etki etti.

AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.