1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Tokat AFAD'a Dadaş Müdür
Tokat AFAD'a Dadaş Müdür

Tokat AFAD'a Dadaş Müdür

Erzurum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde, Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Rıza Andiç, Tokat AFAD İl Müdürlüğü görevine atandı.

A+A-

Gazete Güncel- 2017 yılından beri AFAD Erzurum’da Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Rıza Andiç, Tokat AFAD İl Müdürlüğü görevine getirildi. Andiç, Türkiye’yi derinden etkileyen asrın felaketi 6 Şubat Kahramanmaraş  depremlerinde Hatay ilinde gösterdiği üstün gayret ve fedakarlıklarından dolayı  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası” ile ödüllendirilmişti. Ayrıca Elazığ, İzmir, Bingöl Depremi, Van’da meydana gelen Çığ olayı, Giresun, Rize ve Sinop’ta meydana gelen sel olayında koordinasyon görevinde aktif rol aldığı gibi yurt dışında Suriye ve Libya’da sel felaketi görevlerinde de  başarılı çalışmalara imza atmıştı.

17 Temmuz 2024 tarihli İçişleri Bakanlığı Oluru ileTtokat AFAD İl Müdürü olarak atanan Mehmet Rıza Andiç evli ve 2 çocuk babası.

Öte yandan, Mehmet Rıza ANDİÇ’ten boşalan Erzurum AFAD Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğü görevine Arama ve Kurtarma görevlerinde yine aynı şekilde birçok başarılı çalışmalara imza atan Fatih Kaçdı getirildi.

Nesrin DEMİR

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.