1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tortum şokta! 7 yemişlerdi
Tortum şokta! 7 yemişlerdi

Tortum şokta! 7 yemişlerdi

Ligin ilk maçında Gümüşhane galibiyeti ile moralli gittiği Bulancak deplasmanında hezimete uğrayan Tortumspor’da moraller sıfıra indi. Teknik patron Metin Beyşer, ‘’Üzgünüz, iyi oynamadık. Tortum’a ve bana yakışmadı bu. Ama ayağa kalkacağız’’ dedi.

A+A-

Gazete Güncel- Bulancak deplasmanında 7-0 gibi ağır bir yenilgi tadan Tortumspor’da adeta kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Tam bir sessizliğe gömülen yeşil beyazlı kulüpte herkes mağlubiyeti farklı sebeplere bağlarken, özellikle idari yönetim sessizliğe büründü. Kulüp Başkanı Cüneyt Kishalı, beklemedikleri bir mağlubiyet olduğunu, karşı karşıya kaldıkları için üzgün olduklarını belirtirken, akşam saatlerinde hezimetten dolayı hasta olan teknik patron Metin Beyşer’den açıklama geldi. Hiç ummadıkları bir sonuç ile karşılaştıklarını, ilk dakikalarda üst üste yedikleri goller yüzünden demoralize olduklarını ve altından kalkamadıklarını ifade eden Beyşer, Pusula’ya yaptığım kısa yazılı açıklamada şunları söyledi:

‘’7-0’lık beklemediğimiz, hepimizi derinden üzen Bulancak maçı Tortumspor ailesine ve bana yakışmadı. Sorumluluk ve başarısızlık bana aittir. Çok kötü oynadık, saha ve hava şartları bizi etkiledi ama hiç mücadele etmedik. Erken goller planımızı sekteye uğrattı. Çok üzgünüm. Kısa sürede ayağa kalkacağız’’.

İRFAN TARAKÇIOĞLU-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.