1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tortum yara saracak: 7 yemişlerdi
Tortum yara saracak: 7 yemişlerdi

Tortum yara saracak: 7 yemişlerdi

Hafta sonu evinde oynayacağı Ünye 1957 maçı hazırlıklarına başlayan yeşil beyazlıların, 7-0’lık Bulancak maçını unutup bu maça odaklanmaları istendi. Teknik sorumlu Metin Beyşer, ‘’Yiğit düştüğü yerden kalkandır’’ dedi.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum’un BAL ligi temsilcisi Tortumspor, bir an önce 7-0’lık Bulancakspor hezimetinin şokunu üzerinden atmak istiyor. Bu hafta sonu yine ligin iddialı ekiplerinden Ünye 1957 spor ile karşılaşacak olan yeşil beyazlılar, bu maçın hazırlıklarına dünden itibaren başladı. Teknik sorumlu Metin Beyşer nezaretinde dün öğleden sonra 3 Temmuz Stadyumunda çalışan oyuncuların morallerinin bir hayli bozuk olduğu gözlendi.

Geçtiğimiz sezon şampiyon kadroda yeralan, sakatlığı sebebiyle ilk 2 maçta oynayamayan ön libero Ozan’ın da katıldığı idmanlarda teknik patron Metin Beyşer, oyunculara bu maçı unutup tamamen Ünye 1957 maçına odaklanmaları uyarısında bulundu.  ‘’Düşmek yok. Yiğit, düştüğü yerden kalkandır. Yaramızı sarmak için artık Ünye’yi hem de iyi bir futbol ile yenmek boynumuzun borcu oldu’’ diyen Beyşer, oyuncuları ile toplantı yaptı ve herkesin kendine göre Bulancak maçından ders çıkarması gerektiğini kaydetti. Pazar günü Tortum ilçe stadyumunda oynanacak olan karşılaşma Pazar saat 13.00’de başlanacak ve takımın Bulancak maçı onbirinden farklı bir onbir ile sahaya çıkması bekleniyor.

İrfan Tarakçıoğlu-Pusula Gazetesi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.