1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tortum'da gidenler oldu, gelenler var
Tortum'da gidenler oldu, gelenler var

Tortum'da gidenler oldu, gelenler var

Ligde aldığı 2 galibiyetle 6 puanı bulunan ve üst sıralarda kendine yer bulan BAL ligi temsilcisi Tortumspor’da hareketli saatler var. As kadrodan Bahadır ve Hamza’nın ailevi sebeplerden dolayı ayrıldığı kulüpte 2 yeni transfer için düğmeye basıldı.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum’un BAL ligindeki tek temsilcisi Tortumspor’da 2 oyuncu gitti, 2 oyuncu geliyor.

Özellikle 1-0’lık Ünye galibiyeti ile moral bulan ve kendini puan cetvelinde üst sıralara atan yeşil beyazlı kulüpte,  as kadrodan sağbek Bahadır Karaduman ile stoper Hamza Budak ayrıldı. Ailevi sebeplerden dolayı ayrıldığı açıklanan oyuncular için ‘’büyük kayıp’’ değerlendirmesi yapan teknik patron Metin Beyşer,’’Her iki oyuncumuzdan da ben memnundum. Arzu etmediğimiz bir ayrılık oldu. Ama yapacak bir şey yok’’ dedi.

Yeniler yolda

Pazar günü deplasmanda oynayacağı Trabzon BAL ligi temsilcisi Orta Hisar Futbol Kulübü maçı hazırlıklarını 3 Temmuz Stadyumunda devam ettiren Tortumspor’da 1 ön libero, 1 de stoper transferi an meselesi. Cuma günü sona erecek olan transferin son gününde eksik mevkilerin yerini doldurmayı hedefleyen yeşil-beyazlı kulüpte, Ünye maçında alınan galibiyetten dolayı verilen prim sözünü de dün yönetim tuttu.

 

Ali Kaya/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.