1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tortum'da işlem tamam
Tortum'da işlem tamam

Tortum'da işlem tamam

Tortum’un iç saha maçlarını oynayacağı ilçe stadında kaymakam ve belediye başkanıyla birlikte inceleme yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, eksik olan sadece doğalgaz aboneliği olduğunu söyledi.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum’u bu sezon BAL liginde temsil edecek olan Tortumspor’da artık son düzlüğe girildi. Başta ilçe kaymakamı Fatih Bayram olmak üzere Belediye Başkanı Muammmer Yiğiter ile ilçe yöneticilerinin de dört elle sarıldığı Tortumspor’da sezon başlamadan hiçbir şey eksik kalmasın isteniyor. Gerekli bütün tedbirleri alan ilçe yöneticileri, bugünlerde adeta Tortumspor ile yatıyor, Tortumspor ile kalkıyor. Mesailerinin büyük bir bölümünü Tortumspor’a ayıran yöneticiler, güzel bir sezon geçirilmesi için adeta kılı kırk yarıyorlar. Yeşil beyazlı kulübün idari yönetimi güçlü bir ekip oluşturmak için alttan alta transfer peşinde koşarken, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de boş durmuyor, takımın iç saha maçlarını yapacağı stadı yakın takibe aldı.

Stad da hazır

Beraberinde PUSULA’dan Vedat Refayeli ile Tortum’a giden ve kaymakam Fatih Bayram ile Belediye Başkanı Muammer Yiğiter’le birlikte eksiklikleri gözlemleyen İl Müdürü Levent Çakmur, saha zemini, taraftar ve misafir tribünleri, soyunma odaları ile hakem odalarının eksiğinin olmadığını, ısıtma işi için de doğalgaz hattı döşendiğini, PALEN’den abonelik işlemlerini bir an önce gerçekleştimelerini beklediklerini söyledi. Çakmur, ‘’ Bizim için Erzurumspor FK neyse Tortumspor da o’’ dedi. Kaymakam Fatih Bayram ve Belediye Başkanı Muammer Yiğiter, takımın 3.çlige çıkmaması için bir sebep görmediklerini belirterek, ‘’Biz ilçe yönetici ve taraftarları inanıyoruz, asıl inanması gerekenler oyuncular. Bu 3.ligi istiyoruz. Onlara da sonsuz güveniyoruz’’ dediler.

-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.