1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tortumspor 25 deyip bırakacak
Tortumspor 25 deyip bırakacak

Tortumspor 25 deyip bırakacak

Erzurum’un BAL Ligi temsilcisi yeşil beyazlı kulüpte yeni oyuncular alınırken, beklentiyi karşılamayanlar ile vedaya hazırlanılıyor..

A+A-

Gazete Güncel- Bu sezon Erzurum’u Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de temsil edecek olan Tortumspor’da sezon hazırlıkları devam ederken, yönetim de boş durmuyor, ihtiyaç hissedilen mevkilere transferler yapmaya devam ediyor. En son Enez Eren’i, Abdulkadir Yıldırım’ı, Doğukan Ekmekçi’yi ve Ahmet Yıldız’ı kadrosuna katan yeşil beyazlılar, bir hafta içinde, aralarında bir santraforun da olduğu 3 transfer daha yapıp dosyayı kapatmak istiyor. Bir süre önce denenmek amacıyla Erzurum’a gelen ve Erzurumspor FK U 19 takımıyla hazırlık maçı yapan Tortumspor’da, beğenilmeyen 15 oyuncuya uygun bir dille yok denildi, yol verildi. Yeni oyuncuların da gelmesi ile mevcut kadrodan 3-4 oyuncuyla veda etmeyi planlayan Tortumspor’da, sezona toplam 15 futbolcu ile girilmesi karara bağlandı.

Şampiyonluk hayalimiz de var

Tortumspor Teknik Direktörü Metin Beyşer, ‘’ Sezona nasip olursa toplam 25 oyuncu ile başlamayı ve o oyuncu grubu ile sezonun sonunu getirme gibi bir düşüncemiz var. Beklentimizin uzağında kalan, verimli olamayacağına inandığımız bazı oyuncularımız ile de vedalaşmayı planlıyoruz. Sadece ligde kalmak değil, açıkçası grupta şampiyon olmak gibi bir hayalimiz de var’’ dedi.

Vedat Refayeli-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.