1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tortumspor Beyşer ile devam
Tortumspor Beyşer ile devam

Tortumspor Beyşer ile devam

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Tortumspor Kulübü Futbol Takımında teknik direktörlük için Metin Beyşer ile devam kararı aldı.

A+A-

Gazete Güncel- BAL Ligi’nde Erzurum’u temsil edecek olan Tortumspor’da şampiyonluk yaşayan Metin Beyşer, teknik direktörlük için imza attı. Tortumspor’u BAL Ligi’ne taşıyan Metin Beyşer ile teknik direktörlük için yeniden anlaşma sağlandı.  

Kishalı, Beyşer ile atılan imzaların ardından takım üzerinde çalışacaklarını, şampiyon takıma takviyeler yaparak BAL için hazırlanacaklarını açıkladı. Kishalı, amaçlarının iyi bir kadro oluşturmak ve üst lige çıkmak olduğunu belirterek  “ İyi bir takıma sahibiz. Sporun her dalında olduğu gibi, futbolda da temel prensibimiz kendi yağınla kavrulmaktır. Önce memleketim ilkesiyle bakıyoruz. Futbolcularımız ile sözleşme yenileyeceğiz. Bir üst ligde mücadele için planlamalarımızı hocamız ile birlikte yapacağız. Arayıp tarayıp bu şehrin insanını önceleyecek ve takımımızı güçlendireceğiz. Dışarıdan oyuncu arayışımız yok, fakat bize özel katkısı olacağını düşündüğümüz yetenekler olursa ona da kapalı değiliz” dedi.

Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider de yaptığı açıklamada “ Teknik Direktör Metin Beyşer ile yola devam kararı aldık ve bugün imza törenimizi gerçekleştirdik. Hocamızı tebrik ediyor, kendisine gönülden başarılar diliyorum. Büyük Tortumspor ailesine hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Kulüp binasında yapılan imza törenine Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider, Kulüp Başkanı Cüneyt Kishalı ile kulüp yöneticileri katıldı.

Tortumspor

2016 yılında kurulan Tortumspor, 2023/24 sezonunda tüm maçlarını namağlup tamamladı. Bölgesel Amatör Lig Play – Out’ta Palandöken Belediyesporu eleyerek BAL Ligine yükseldi.

Metin Beyşer kimdir?

Teknik Direktör Metin Beyşer; uzun yıllar İzmir amatör ve Erzurum da amatör futbol oynadı. 20 yıllık antrenörlük kariyeri bulunuyor. Tortum Belediyesi futbol okulunda altyapı çalışmalarını yürütüyor. Antrenörlük kariyerinde Erzurum 21 Martspor, Tortumspor, Uzundere Belediyespor bulunuyor.

İrfan TARAKÇIOĞLU-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.