1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tortumspor havaya girdi
Tortumspor havaya girdi

Tortumspor havaya girdi

ilk maçını kazanan ve kenti sevince boğan Tortumspor’da beliren eksik mevkiler için takviye transfere başvuruluyor. Direkt oynayacak 3 oyuncuyu bu hafta içinde kadrosuna dahil etmeyi düşünen yeşil beyazlı kulübün ay yıldızlı yasaklı logosu değişti

A+A-

Gazete Güncel- BAL liginin ilk haftasında evinde grubunun güçlü ekiplerinden Gümüşhanespor’u 1-0 yenen Tortumspor, işe artık başka bir ciddiyetle bakar oldu. Tüm kenti sevince boğan sürpriz galibiyet ile havaya giren Tortum’da, ilk maçta eksikliği hissedilen mevkiler için transfer harekatı başlatıldı. Kulüp Başkanı Cüneyt Kishalı, mevki transferi için harekete geçtiklerini belirterek, ‘’Banko oynayabilecek 3 oyuncu ile anlaştık sayılır. Bugün-yarın imza töreni ile transferlerimizi açıklayacağız’’ diye konuştu. Teknik direktör Metin Beyşer de, galibiyetten dolayı mevcut oyuncularını tebrik ederken, takviyeye ihtiyaçları olduğunu hissettikleri mevkiler için yönetimle görüştüklerini ve yönetimin de gereğini yapacağına dair söz aldıklarını bildirdi.

3 Temmuz’da çalışacaklar

Gümüşhane galibiyeti sonrasında oyuncularına 1 gün izin verilen Tortumspor’da mesai bugün başlıyor. Bulancak deplasmanına hazırlanacak olan yeşil beyazlılar, bugünden itibaren çalışmalarını 3 Temmuz Stadyumunda gerçekleştirecek. Gümüşhane maçında Mehmet Gündüz’ü kaptan olarak sahaya çıkartan teknik direktör Metin Beyşer, oyuncular arasında küskünlük olmasın diye her maçta farklı bir oyuncuya kaptanlık pazubendini takmayı düşünüyor.

Logodan ay kalktı!

Bu arada, Futbol Federasyonu, futbol takımları statüsü gereği Tortumspor’un sunduğu logoyo, içerisinde ay yıldız bulunuyor gerekçesiyle reddetti, yeni logo istedi. Bunun üzerine yönetim, öteden beri ayyıldızı üzerinde bulunan logodaki ayı çıkardı, yerine yıldız koydu, formaliteyi yerine getirdi. Logolarda ay yıldız yasağına takılan Tortumspor, hazırladığı yeni logo ile ilk resmi maçına çıktı.

İrfan TARAKÇIOĞLU/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.