1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tortumsporlu idareciler Altınok'tan destek istedi
Tortumsporlu idareciler Altınok'tan destek istedi

Tortumsporlu idareciler Altınok'tan destek istedi

Tortumspor yönetimi, Erzurumspor FK’ya maddi kaynak temini için yardımda bulunan İçişleri eski Bakanlarından Erzurum Milletvekili Selami Altınok’tan destek talebinde bulundu.

A+A-

Gazete Güncel- Kulüp Başkanı Cüneyt KishalI ve yönetim kurulu, Selami Altıok ile biraraya gelerek Tortumspor ile ilgili  bilgiler verdi. BAL liginde Erzurum’u temsil edecek olan yeşil-beyazlı kulübün maddi yönden güçlenmesi için sponsor ve mali kaynak gerekliliğine işaret eden yönetim, Erzurumspor FK’ya yaptığı gibi Altınok’dan benzer bir desteği de Tortumspor’a sağlamasını istediklerini ve beklediklerini söylediler. Erzurumspor FK’nın kapalı transfer tahtasının açılmasında ciddi katkıları olan Altınok, Tortum’un BAL liginde mücadele edecek olmasına sevindiğini, maddi yönden gelişmesi işçin elinden geleceğini belirtirken, iç sahada ki bir çok maç ve antrenmanına da geleceği sözünü verdi.

Gümüşhane maçı 5 Ekim’de

Tortumspor yönetim kurulu üyesi Bünyamin Tankut Keskin, fikstür gereği ilk maçını oynayacakları Gümüşhane maçının muhtemelen 5 Ekim’de oynanacağı bilgisini verdi. Tortum ilçe stadında oynanacak olan Gümüşhane maçını kazasız belasız geçmeyi planladıklarını söyleyen Keskin, ‘’İyi başlayıp, öyle devam etmek arzumuz’’ dedi. Stadın doğalgaz ile ısıtılmasına çalışıldığını, rakip deplasman takım taraftarları için de ek tribün oluşturduklarını belirten Keskin, sadece ilçe halkının değil, çevre il ve ilçelerden de çok sayıda futbolseverin geleceğini düşündükleri için stat ile ilgili en küçük detayları bile çalıştıklarını anlattı.

Vedat Refayeli-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.