1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Trabzon'dan geldiler: Otobüs Hava Yolları!
Trabzon'dan geldiler: Otobüs Hava Yolları!

Trabzon'dan geldiler: Otobüs Hava Yolları!

Erzurum'da havayolu rezaleti, her geçen gün artarak devam ediyor. Erzurum'a gelen spor kafileleri, çevre iller üzerinden Erzurum'a ulaşıyor.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurumspor FK ile hazırlık maçı yapan Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü futbol takımının ulaşımını sağlayan 61 plakası otobüs, ister istemez uçak problemini hatırlatıyor.

 Dedeman Otel’de konaklayan güçlü Neftçi takımının muhtemelen Erzurum’a direkt uçak bulamadığı için Trabzon’dan karayolu ile geldiği, yine ülkelerine dönmek için bu otobüsü kullanıp Trabzon’a gideceği yorumları yapılıyor. Otobüsü gören futbolseverler, ‘’Belli ki Erzurum’a gelmek için uçak bulamayan bu kulüp de Otobüs Hava Yolları’nı tercih etmiş’’ esprisini yapıyor. Bu arada, bir başka Azerbaycan takımı Araz-Nahçıvan Peşekar Futbol Kulübü de kamp için Erzurum’u, Yüksek İrtifa kamp merkezini seçti. Palan Otel’de konaklayan Araz takımının hazırlık maçı için takım aradığı öğrenildi. Araz takımının Erzincanspor ile maç programı da, komşu ilin kulüp başkanının kederi sebebiyle iptal edildi.(Pusula)

otobus-hava-yollari-4721-webp.webp

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.